Kuşlarda Sinek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan basmatepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basmatepe

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah atila
Meslek
özel şirket
İlgi Alanı
Kediler
(Konuyu yanlış yere açmış olabilirim...)

Arkadaşlar Kuşlarımda Sinek var Nasıl Kurtulabilirim ?

onun ilacı var alıp kuşlara fısfısla öle kurtulabilirsin

AT SİNEĞİ İSE DOKUNMA BİSEY OLMAZ KUSLARDAKI BİTLERİ YERLER AKSİNE FAYDASI OLUR .......

arkadaşlar aynı dert bendede var zararı yoktur belki bilemem ama kuşları kaşındırıyorlar o yüzden o ilacın adı veya ne olduğunu açıklayabilirseniz iyi olur

sağolun..

Arkadaşlar kuşlarda genelde at sineği olur herkes bunu zararsız sanar ama o sinekler kuşların kanını emiyor. Bu sinekleri öldürmenin birçok yolu var ama bana göre en doğrusu BLOTİC...İlaç eczanelerde var sanırım 10 tl...Ama bayağı dayanıyor öyle hemen bitmez.. İlaç çok faydalı. 5litre suya 1 kapak ilaç koyuyorum iyice karıştırıyorum. Ondan sonra kuşları tek tek alıp kafaları dışarda kalack şekide bu karışıma tutuyorum içimden hızlı bir şekilde 10 a kadar sayıyorum yani tahminen 3-4 saniye suda bekletiyorum sonra yine kümese koyup 1 saat bekletip salıyorum dışarıya hiç sinek kalmıyor....

............SİNAN ÖZTEKİN............

BLOTİC diye geçmekte dimi adı sadece denemem lazım çünkü kuşları çok pis kaşındırıyor veya artık kanmı ne emiyorlarsa bilemicem...

kusun kafasını tutup azcık sinek ilacı sık hemen kaçıyo sinekler xD

ReplaXX' Alıntı:
BLOTİC diye geçmekte dimi adı sadece denemem lazım çünkü kuşları çok pis kaşındırıyor veya artık kanmı ne emiyorlarsa bilemicem...

evet BLOTİC...

ercan412' Alıntı:
kusun kafasını tutup azcık sinek ilacı sık hemen kaçıyo sinekler xD

Sen ne dediğinin farkındasın değil mi... Yani kuşları öldürmek falan istemiyorsun???

........SİNAN ÖZTEKİN........

bilgiler için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri