kuşları alıştırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Theultimateforce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Volkan Güngör
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Selamın aleyküm iyi akşamlar çok büyük bir sorunum var kuşları uçurunca aç uçuruyorum ama benimçatıma nasıl alıştırcam başka çatılarda saatlerce duruyorlar benim çatımda 5 dk bile durmuyorlar :(( nasıl alıştırcam acil yardım

a.s kuslari cok fazla kovalama cok sikistirirsan kumeside terk eder gider .birde karsi catiya ilk giden kuslarini cikarma ucurmak icin kuslar birbirini tetikler bir sure ucurma kuslari baska catiya konanlar haric ucurmayi dene (cok fazla zorlamadan)

Bu sorun en güzel kendi çatından kovalamaman ile hallolur. Kuşları uçururken peşinden ıslık, poşet vs sallayıp korkutmak hayvanların rahatını bozdurur. Kendi çatısına gelmek istemez. İnmelerine yakın fazla uçmayan bir kuş varsa onunla pırıltı verirsin hafifte yemleyip rahatsız etmedin mi kuşlar alışır zamanla sadece senin çatına konarlar. Çatıda uzun uzun gezmelerine izin vermelisin. Fazla yemlemeden.

Pessimiste' Alıntı:
Bu sorun en güzel kendi çatından kovalamaman ile hallolur. Kuşları uçururken peşinden ıslık, poşet vs sallayıp korkutmak hayvanların rahatını bozdurur. Kendi çatısına gelmek istemez. İnmelerine yakın fazla uçmayan bir kuş varsa onunla pırıltı verirsin hafifte yemleyip rahatsız etmedin mi kuşlar alışır zamanla sadece senin çatına konarlar. Çatıda uzun uzun gezmelerine izin vermelisin. Fazla yemlemeden.
VELHASIL ; DURMALARINI ARZU ETTİĞİN YERDE * HUZURLU * OLMALILAR .

çatıya çıkabilrsen o kuşlarının kantlarını bağla ve sal yem at o raya alışsınlar o zaman alışırlar denedim oldu

Geri