kuşları birtürlü yerden kaldıramıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan babiko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

babiko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
barış övüç
Meslek
mobilya satış elemanı
İlgi Alanı
Kediler
s.a arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kuş beslemeye başladım ve 4 çift kuşum var fakat ucurmaya çalıştığım zaman 4-5 metre kalkıyolar ve hemen iniyolar ne yaptıysam işe yaramadı bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınız için teşekkür ederim.

babiko' Alıntı:
s.a arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kuş beslemeye başladım ve 4 çift kuşum var fakat ucurmaya çalıştığım zaman 4-5 metre kalkıyolar ve hemen iniyolar ne yaptıysam işe yaramadı bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınız için teşekkür ederim.

BOL BOL KOVALA SABIR SABIR SABIR YEMLERİNİDE BİRAZ KIS UÇARLAR ZAMANLA

abi kovalamktan ayaklarıma kara sular indi :) çok fazla yemlemem uçmalarına engel olurmu

babiko' Alıntı:
abi kovalamktan ayaklarıma kara sular indi :) çok fazla yemlemem uçmalarına engel olurmu

TABİ YEMLERİNİ GÜNDE BİR KEZ AKSAMDAN YEMLE BİRAZDA SABRET EN ÇOK UÇANIN YANINA BİR TANE KAT UÇMAYA ALISTIKLARINDA DİGERİNİ KAT HEPSİNİ BİR ANDA UÇURMAYA ÇALISMA PESDE ETME SEN KUSA DEGİL KUS SANA ESİR OLSUN BIKMA USANMA KOLAY GELSIN

sopanın ucuna siyah büyük bir poşet bağlasiyah olsun. kuşları kaldırdıktan sonra ısılık çal ve sopayı salla.

Birde, Uçmaya hevesi olan kuşları sal.

kusları ucurmadan once yemleme uzerlerıne gıt kaldır ucmuyolarmı sok kumese cık sokaga 50 metre ılerden dık kusları ozaman ucarlar ıste

Uzaktan salmak mantıklıda ya gelemesse :D

mehmet köksoya' Alıntı:
kusları ucurmadan once yemleme uzerlerıne gıt kaldır ucmuyolarmı sok kumese cık sokaga 50 metre ılerden dık kusları ozaman ucarlar ıste
Uzaktan salınca uçarlarda ya gelemezlerse :D ??

cok uzaktanda salmıycaksın kusları 2 ev uzaktan dık barı ordanda gelemıyceklerse hıc besleme yada evının catısından yada bahcesınden dık bır sopanın ucuna poset bagla kovala ucarlar

Geri