KUŞLARI GÜNDÜZ DIŞARI ÇIKARINCA KÜMESE ALAMIYORUM YARDIM LZM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllkc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hllkc

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
halilhll
Meslek
kaçahll
İlgi Alanı
Kuşlar
KUŞLARI GÜNDÜZDEN DIŞARIDA YEMLEMEK İÇİN DIŞARI SALIYORM YEM YİYOLAR KENDİ ÇATIMIN YANINDAKİ ÇATIYA PİSLİK YAPIYOLAR AKŞAM ÜSTÜ ANCA GELİYOLAR ONLARI DİREK KÜMESE SÜRÜNCE DİREK NASIL İÇERİYE ALABİLİRİM KÜMESE NASIL SOKARIM KUŞLARI ONU ÖĞRENMEK İSTYORM:slm:

Re: KUŞLARI GÜNDÜZ DIŞARI ÇIKARINCA KÜMESE ALAMIYORUM YARDIM

Kuşların karnını aç bırak gunde birkez akşamüstü ver kuşları kumese sokmak istediğin zaman kümesin içine bi miktar yem at gör bak nasıl giriyolar :)

kuşları kümese sürmeye kalktğm an pisliğe gdylr aç olsada biri kalktmı hepsi ona bakp kalkylr aç olsalarda yem atym kümere kapnın ağzına geliyolar açlktn ölseler içeri grmylr kuş beslemektn soğtylr acil bi çözm lazm

Kuşları günde bir defa 1 hafta içerde yemle salma,ondan sonra aç sal kümesin içine yem at o zaman girerler.yemleme saatlerinin aynı saat olmasına dikkat et.

yemlikte yem arttımı bırakma önlerinden al.

selamlar sağlıcakla kal.

şenol tunç' Alıntı:
Kuşları günde bir defa 1 hafta içerde yemle salma,ondan sonra aç sal kümesin içine yem at o zaman girerler.yemleme saatlerinin aynı saat olmasına dikkat et.

yemlikte yem arttımı bırakma önlerinden al.

selamlar sağlıcakla kal.

evet en etkili yöntem budur bencede
ama şöyle bi şeyde olmuş olabilir kümese kedi gelincik v.s girmiş olabilir yani kuşlar korkmuştur o yüzdende girmeyebilirler çünkü başıma geldi .

Güvercinleri aç bırak kardeş tok olurlarsa girmezler akşamları sokmak istediğin zaman yemliğin içine yem at kümese koy bak gör nasıl gidiyorlar :))

Geri