Kuşları nasıl alıştıracağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hünkari123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Furkan şahin
Meslek
Acil tıp teknisyeni
İlgi Alanı
Kemirgenler
Merhabalar nasıl olacak bu iş yeni 4 tane kuş aldım ikisi eş diğer ikisi ayrı ayrılardı baska oluyor bunlar kümeste eke kuş yok ama baskalar 1 haftadır kümesteydi bugun kuzen tuttu biraz uzaktan bıraktı baskaları hayvanlar direk kaçtı kalan iki kuşunda kaçmasından korkuyorum başka kuş alsam onlarda kaçar bu sekilde nasıl alıştırırm bu kuşları lütfen yardım edin mobilden yazdım o yüzden kusura bakmayın

Ben kendi kuşlarımda alıştırma şeklini ilk yavruyu verene kadar salmayarak yapıyorum. Kuşlar yumurtaya yatınca diğer kuşlarla birlikte uçurmadan kafes önünde yemleyerek alıştırıyorum veya kanatlarını geçiçi olarak bantlıyorum.

Tek olarak aldığım bi kuşu yavru almak istemiyorsam nasılmalıştırırm bide etrafımda binada çok yerde besliyorum hünkari ırkı Sıkıntı olmaz dimi

Tek kuş bence her zaman sıkıntıdır. Eşi olmayan kuş herşeyi yapar. Hele erkek kuşlara dikkat etmek lazım.

Abim 1 çift hünkarim var yumurta alamıyorum alsam alışırlar herhalde erkek istekli ama dişide tık yok ne opüşüyor nede yatıyor erkek binemiyo üstüne sadece 1 kerre dişi güneşlenmeye yattığında bindi erkek oda yarım yamalak kenevir tohumu denedim olmadı bunlar yumurta yapmazsa alışmaz herhalde ne yapmam şazım abiler yardım edin lütfen

Evet yiyorlar abi yerde besliyorum dişi kümesten fazla çıkmıyor erkek olanda dişiden çok diğer kuşları kovalıyıp dövüyor

Yok abim gençde yeni çift aldım onlrda oyle erkek istekli opusmeye calısıyo dişi de tık yok

Geri