Kuşları uçmayan arkadaşlara ÇÖZÜM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 976
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat93

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berat Ünal
Meslek
Liseli
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar 2 senedir güvercin beslemekteyim.Başlarda bende sizin gibi kuşlarımı uçurduğumda kuşlarım hemen başka bir yere konuyordu.Uzun süre uğraştım kuşları kovaladım vs epey uğraştım ama bir gün bir belgeselde bir kertenkele türü boğazını şişirip yırtıcı bir kuşu kendinden uzaklaştırıyordu. Benimde aklımada şemsiye geldi.Hemen şemsiyeyi aldım kümesimin en iyi kuşu olan dişi öntepe boz dumanlımı çatıya saldım ve şemsiyeyi açıp kapamaya başladım birde ne göreyim benim bozdumanlı havada taklalara başladı.ve o gün bugündür kuşlarım uçuyor hemde kuşlar artık şemsiye ile korkutmadan!

vayyy bunu bilmiyordum ama deneyeceğim eğer dediğiniz gibi olur ve uçarlarsa çok teşekkür ederim ve güzelde olur kısa sürede deneyeceğim..

Nasıl yanı bana bıraz sacma geldı bu olay.
Mantıgı nedır?

50 metre otedekı catıda konan bı kus semsıye acıp kapamayla ucmaya ansıl baslar.

Ucmucak olan kus korkutulsa bıle gıder baska catıya konar korkutulan alanı gormeyen baska bır catıya.

farklı çatıya konuyorsa çatıya çıkamıyorsak naapabiliriz

yaa arkadaşlar bunlar boş işler güvercinin içinde ve soyunda uçmak ve oyun yapmak varsa o kuş uçar haa soyu çok ii uçuyorsa o uçmuyorsa biraz egzersin işi kolayştırır ama kuşta bir korku varsa istersen öldür uçmaz en iyi örnek benim arkdaşımda vardı bilirsiniz tipler uçucu kuşlardandır kuşu kaldırıyoruz çatıya ordan kaldırıyoruz başka çatıyaa .... (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri