Kuşlarım benden kaçıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PEHLİVAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

PEHLİVAN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdem PEHLİVAN
Meslek
KORUMA
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar arkadaşlar ben daha önce hep kelebek ve çakal besledim haleb türünde yeniyim babamın kuşları onun sesini duyunca üstüne üşüşürlerdi benimkiler benden kaçıyor , bildiğiniz gibi halebler tek gözlü kafeslerde bakılıyor yaklaşık 2 3 aydır bende kuşlar uçuruyorum fakat benden kaçıyorlar dolaba sokamıyorum , aç bırakıyorum yem kutusunu sallıyorum yine gelmiyorlar ne yapmam lazım acaba , kelebeklerimde hiç böyle sorun yaşamamıştım....

kuşları korkutursan kaçarlar. uçurursan aşağıdan ses cıakrtmak poşet yada bişiler sallarsan kuşlar korkarlar. ondan dolayıdır senden kaçmaları.

Sadece bir çiftim kaçıyor diğerlerinin öyle korkma gibi sorunu yok elimden bile yem yiyorlar damızlık yapıcam galiba çok da güzel uçuyorlar ama ne yapalım geri kafese sokamıyorum :/

kümesin küçüktür.

Adana ırkı güvercinerim onlar zaten tek gözlü yerlerde kalır bildiğin 6 gözlü dolap yani elbise dolabı gibi :)) halebler öyle beslenir zaten bildiğim kadarı ile

öyle küçük gözlü kümes olayını duydum ve gördüm. ama eğitimi başlarda zorlar eğitimi vermen önemli asıl olarak eğitimi verdiğin sürece kuşu fare deliğine sokabilirsin xD eğitimde bozukluk vardır biraz daha eğitim uygulaa.

Geri