KUŞLARIM ÇALINDI COK ÜZGÜNÜM:s

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

gökhan34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Balıklar
Arkadaşlar bugun kuşlarım calında malesef cok uzuldum bunları yapan gercekten ınsan olamaz ben allaha havale edıyorum ama kuşçulugu bırakmıcam her ne olursa olsun her ışde bı hayır vardır dıyorum ama bunları yapan serefsızlerıde allaha havale edıyorum...

gokhan34' Alıntı:
Arkadaşlar bugun kuşlarım calında malesef cok uzuldum bunları yapan gercekten ınsan olamaz ben allaha havale edıyorum ama kuşçulugu bırakmıcam her ne olursa olsun her ışde bı hayır vardır dıyorum ama bunları yapan serefsızlerıde allaha havale edıyorum...

Geçmiş olsun abicim senin adına üzüldüm inşaallah bidaha başına gelmez insanların emeklerini çalanların allah cezasını versin.

ALLAH BELALARINI VERSİN TEZ ZAMANDA AMİN

ZOR BİR DURUM GEÇMİŞ OLSUN..

Arkadaşlar cok sagolun baskalarının malına goz koyan zaten ınsan olamaz ama kuşlarımı buldum kendı ayaklarıyla getırdıler cok uzulmustum gercekten bolelerını barındırmamak lazım ama ne yazık kı aramızda bole kısıler cok tekrar tesekkurler arkadaslar...

gokhan34' Alıntı:
Arkadaşlar cok sagolun baskalarının malına goz koyan zaten ınsan olamaz ama kuşlarımı buldum kendı ayaklarıyla getırdıler cok uzulmustum gercekten bolelerını barındırmamak lazım ama ne yazık kı aramızda bole kısıler cok tekrar tesekkurler arkadaslar...
nasıl kendi ayaklarıyla getirdiler.böyle hırsızı da ilk defa duyuyorum :)

Ben butun tanıdıgım abılerıme haber verdım bole bole dedım bırazda tanıdıgım var sayılır abıler sen merak etme kardesım buluruz dedıler uc saat sonra cocuklar getırdı benım kumesım balkonda ama evın dısında bı balkon var apartmanın merdıven boslugundan baglanılıyor cocuklar kardesımın arkadasları cıktı bende balkonda kımse cesaret edemez dıye ole ıyı bı kılıt koymadım cekıp almıslar hemde saat sabah 11de 14 15 yaslarında cocuklar daha sımdı ne yapabılırsınkı onlara zaten cocukları bıraz bızım abıler ayar cekmıs bıraktım bende cocukları...

En azından kuşlarına kavuşmuşsun artık , bence kümesinin kapısına kilit koy her ihtimale karşı ,ki tekrar böyle bi olay yaşama . İnsanın emeğinin çalınması çok kötü birşey ,allah kimsenin başına böyle şeyler vermesin..

kuşlarınızın bulunmasına sevindim. Benimde bir kaç defa çalınmıştı. kuşlarım ilk çalındığında 13 yaşındaydım ve ilk defa 2 tane yavru büyüyordu. Kümesteki bütün kuşları ve yavrularıda çalmışlardı, çok üzülmüştüm. Aynı şeyin tekrarlanmaması için çeşitli tedbirler almak gerekir. Tekrar geçmiş olsun.

11 12 yaşındaydım catıda yuvaya girmiş hırsızlar gece rüzgarlı hava ses geliyo ama rüzgar sanıyorum sonra kıllanıp cıktım catıya hırsızları yakaladım ama kuşları alamadım ellerinden kaçtılar bide dayak yiyodum üstüne az daha 4 5 kişi birlikte çıkmışlar (: geçmiş olsun tekrar

ğeçmiş olsun kardeş şerefsizlik bunların yaptıgı

reteb' Alıntı:
11 12 yaşındaydım catıda yuvaya girmiş hırsızlar gece rüzgarlı hava ses geliyo ama rüzgar sanıyorum sonra kıllanıp cıktım catıya hırsızları yakaladım ama kuşları alamadım ellerinden kaçtılar bide dayak yiyodum üstüne az daha 4 5 kişi birlikte çıkmışlar (: geçmiş olsun tekrar
Gökhan arkadaşımıza çok geçmiş olsun Güvercinlerinin bulunmasına da sevindim. Allah kötü niyetli insanlarda uzak tutsun Bizim oralarda bir laf vardır hırsıza kilit olmaz diye. yeterki çalmak istesin yukarıdaki arkadaşımızın başına gelene bak hele adam çatıya çıkıp hırsızlık yapıyor birde dikleniyo devlet masumu korumuyor bana göre çünkü hırsızlar bu kadar cesaretli olmamamalı. herkese çok geçmiş olsun.

Mutlaka gidin ilgili polis jandarmaya şikayetçi olun cezasız kalmasın ders olsun millete

thundereblue' Alıntı:
Mutlaka gidin ilgili polis jandarmaya şikayetçi olun cezasız kalmasın ders olsun millete
cok sagolun arkadaslar gecmıste yıne basıma gelmıstı o yuzden kusculugu bırakmıstım tekrar basladımm ama bu sefer yıne basıma geldı nese buldum allaha sukur... thundereblue kardesım sıkayet ederım ama cocuklar daha cok genc 8 gıdıolar bellı kı bırılerı kandırmıs cocukları ,kullanmıs cocukları hem daha neyın ne oldugunu tam olrak anlayacak cocuklar degıl cocukluklarına verelım dedım...

Geri