KUŞLARIM ÇALINDI. ELİME KÜÇÇÜK YAVRU KLDI :(/(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cagatay123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
çağatay
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Hergün fotosun attığım uşlarım çalındı. Allah belalarını versin. Sanki kuşlar kendilerininmiş gibi gelip çalıyolar. Şerefsizler :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
:hayir: :hayir: :hayir:
SABUNİ YAVRUDUR BU KUŞU HERHANGİ BİR YOLLA ELLE BESLEME İMKANIM VARMI. ????

Canım kardeşim kuşların çalınmış üzüldüm daha gençsin yenilerini alırsın yem satılan yerlerden süper civciv yemi 1 kg kadar al 250 gr muhabet yemi al bir kabın içine iki avuç süper civciv yemini dök bak içinde mısır kırığı olmasın bunu çok güzel kaşık yardımıyla (boza kıvamında olsun )karıştır bir çorba kaşığı muhabet yemini at bir çorba kaşığı da çok ince ve ufak kil bulabilir isen kil bulamassan mineral taşını iyice karıştır aynı boza kıvamına kadar gelsin yağ pompasına benzeyen pompalar var onun ucuna serum lastiği tak kuşun gagasını kırmadan aç nefes borusuna kaçırmadan yan taraftan gursağa bırak veya sık (Eczadeden 1 lik enjektör iste o da işini görür ) yarım veya bir saat sonra biraz daha su ver aşırı su verme elinle yokla sertse biraz su verirsin yoksa işhal olur selamlar.

SAOL AHMET ABİ. CİVCİV YEMİ ALDIM ONU SU İLE KARIŞTIRDIM İNJEKTÖR İLE GAGASINA ÇOK AZ VEREBİLDİM (3-4 SIKIŞ). AMA BEN VERİRKEN GAGASINI ÇEKİYOR İSTEMİYOR GALİBA YARIN SBHDA DENİCEM. Bide yavruyu sıcak bezle sarıp sarmalıyom yanınada kavanoz içinde sıcak su koyuyom. İnşallah yaşar. Nasıl canilik bu kuşu alıyor ama altındaki yavruyuda al bari. İnsanlık ölmüş :hayir: :hayir: :hayir: :hayir:

cagatay123' Alıntı:
SAOL AHMET ABİ. CİVCİV YEMİ ALDIM ONU SU İLE KARIŞTIRDIM İNJEKTÖR İLE GAGASINA ÇOK AZ VEREBİLDİM (3-4 SIKIŞ). AMA BEN VERİRKEN GAGASINI ÇEKİYOR İSTEMİYOR GALİBA YARIN SBHDA DENİCEM. Bide yavruyu sıcak bezle sarıp sarmalıyom yanınada kavanoz içinde sıcak su koyuyom. İnşallah yaşar. Nasıl canilik bu kuşu alıyor ama altındaki yavruyuda al bari. İnsanlık ölmüş :hayir: :hayir: :hayir: :hayir:
Haklısın fakat bu hırsızların kuşlara bakma besleme gibi bir niyeti yok! Bakmak beslemek isteseler hırsızlık yapmazlardı. Muhtemelen para için çalmışlardır satmak için yoksa yavruyu da alırlardı.

İsmail34' Alıntı:
cagatay123' Alıntı:
Haklısın fakat bu hırsızların kuşlara bakma besleme gibi bir niyeti yok! Bakmak beslemek isteseler hırsızlık yapmazlardı. Muhtemelen para için çalmışlardır satmak için, yoksa yavruyu da alırlardı.

Yapacağın tek şey var yavru daha çok ufak tanıdığın kuşçu arkadaşlarına sor aynı ayarda yavru varsa yanına koy beraber büyürler.

semihcankat' Alıntı:
Yapacağın tek şey var yavru daha çok ufak tanıdığın kuşçu arkadaşlarına sor aynı ayarda yavru varsa yanına koy beraber büyürler.

budur... :tamam:

Geri