cagatay123
Üye
- Ad Soyad
- çağatay
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın fakat bu hırsızların kuşlara bakma besleme gibi bir niyeti yok! Bakmak beslemek isteseler hırsızlık yapmazlardı. Muhtemelen para için çalmışlardır satmak için yoksa yavruyu da alırlardı.cagatay123' Alıntı:SAOL AHMET ABİ. CİVCİV YEMİ ALDIM ONU SU İLE KARIŞTIRDIM İNJEKTÖR İLE GAGASINA ÇOK AZ VEREBİLDİM (3-4 SIKIŞ). AMA BEN VERİRKEN GAGASINI ÇEKİYOR İSTEMİYOR GALİBA YARIN SBHDA DENİCEM. Bide yavruyu sıcak bezle sarıp sarmalıyom yanınada kavanoz içinde sıcak su koyuyom. İnşallah yaşar. Nasıl canilik bu kuşu alıyor ama altındaki yavruyuda al bari. İnsanlık ölmüş :hayir: :hayir: :hayir: :hayir:
İsmail34' Alıntı:Haklısın fakat bu hırsızların kuşlara bakma besleme gibi bir niyeti yok! Bakmak beslemek isteseler hırsızlık yapmazlardı. Muhtemelen para için çalmışlardır satmak için, yoksa yavruyu da alırlardı.cagatay123' Alıntı:SAOL AHMET ABİ. CİVCİV YEMİ ALDIM ONU SU İLE KARIŞTIRDIM İNJEKTÖR İLE GAGASINA ÇOK AZ VEREBİLDİM (3-4 SIKIŞ). AMA BEN VERİRKEN GAGASINI ÇEKİYOR İSTEMİYOR GALİBA YARIN SBHDA DENİCEM. Bide yavruyu sıcak bezle sarıp sarmalıyom yanınada kavanoz içinde sıcak su koyuyom. İnşallah yaşar. Nasıl canilik bu kuşu alıyor ama altındaki yavruyuda al bari. İnsanlık ölmüş :hayir: :hayir: :hayir: :hayir:
semihcankat' Alıntı:Yapacağın tek şey var yavru daha çok ufak tanıdığın kuşçu arkadaşlarına sor aynı ayarda yavru varsa yanına koy beraber büyürler.