ilyaskonya
Üye
- Ad Soyad
- KonyalıKuscu
- Meslek
- otokaporta
- İlgi Alanı
- Kediler
selamın aleyküm arkadaşlar bugün sabah kuşları uçurmak için gittigimde kümesin içinde kuşların olmadığını gördüm demir kümes kapının alt üst gömme kilit sistemi + 2 tane asma kilit vardı nasıl açtılar bende bilmiyorum kapı menteşelerinden ayrılmış ve kuşları boşaltmışlar toplamda 8 adet kuşum vardı daha dorusu 8 ama benim 3 4 senelik verdigim bir emek bi anda yok oldu daha öncedende tahta kümesimin asma kilitlerini kırıp çalmışlardı 8 kuşumdan 2 si damdaydı sanırsam onları duwardan atlarken kaçırmış olmalılar ne yaptıysam olmuyor elektirik vericem katta besliyorum çoluk cocuk var ondan korkuyorum 2 kez çalındı hep gelip çalıyorlar kalan 2 kuşumu bodruma bi salma yapıp orda 2 3 sene o soyu çogaltmaya çalışacam apartman içinde kamera oldugu için en güvenli yer bodurum katı bodurumda ne derece sağlıklı olur tek besliyebilecegim yer bodurum var bahceden ne yaparsam yapıyım çalıyorlar balkon olmaz teras bize ayit değil tek çarem bodurum nolur bana yardımcı olun boduruma nası bi şey yapmam gerekli ????