kuşlarım çalındı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

gokmavi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah güler
Meslek
makine
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar İstanbul bağcılarda 6tane kuşum çalındı 3adet sekeri 1tane sarı 1tane mavi 1tanede akkanat akkuyruk sabuni çalındı gören olursa bana cevap yassın nolur sabahtan beri aglıyorum

Torunum kuş için ağlanırmı sen üzülme adı üzeinde onlar hırsız onların peşinden koşma ben sana 2-3 çift mardin arkadaşlarımdan ayarlayıp sana veririm bende mardin yok her hafta Edirnekapı kuş pazarına saat 13-14 arasında pazara gider Erzurumlu Çakır Mehmetin tezgahına uğrarım senin sorununa çare bulabilirım sanırım selamlar kimliğinle gelmeni rica edicem .

kuşlar 2-3 seneden beri bende geri gelirlermi kendi yavrumu bir kere satmıştım geri geldi öbürleri geri gelirmi
:hungur:

adam sana güzelce gel pazara demiş yeri soylemis adında profilinde yazıyor o yüzden kimliginide al getir ki karsılastirim sen o kiismiisn diye sormus süper git yanına kaçırma bu fırsatı sana kuşta hediye diyor bak ne güzel kıymetini bil böyle insanlarin abilerin bak halden anlıyor uzulme diyor kus bu gelir geçer sen hırsızlara bakma ne işleri ne güçleri rast gider onların. kumesinide sağlama al ...

Helal olsun Ahmet amca ,kardeşim sanada geçmiş olsun üzülme daha iyileri gelir daha yaşın genç ne kuşlar uçurursun .

abiler öyle ama ben onlara kaç seneden beri bakıyordum hepsini uçurup söktürdümj emek verdim onlar öyle alıp gidiyolar zaten onları alan kişilerde serserilerdir kesin burlar hep böyle hırsız dolu ama neyse

öncelikle Selamun Aleyküm istanbul bağcılarda bende oturyom kardeş yaşım 14 tanışmak isterim senle kuşçuyum bende papaz kprüsndeyim bilonmu orayı

kardeş ben yavuzda oturuyorum sen gelebilirsen gel tanışalım bide benim kuşları fatihten birileri çalmış öle diyolar sence kim çalmış olabilir tanıdığın varmı oralarda

o hırsızı bilom galiba ya bizde burda abinin de 30 tane dönekiği çaldı 12 13 yaşında çoçuklar adamın 5 6 katlı çatısını çıktı patlattı veletler ya yavuz selim de oturon kuba camii blionmu yada 3 direkleri felan yavuz selim camiiyi bilonnmu kardeş

evet kardeş benbiliyom oraları sen çocukların nerde oturduğunu biliyosan ben onlara gösteririm sen yerlerini öğren bide ellerinde felan görürüsen bana burdan yaz sekeri var sarı mavi sabuni 6tane mardin çaldılar kesin o cocuklarıdr onlar fatihtemi oturuyolar

fatih tarafında ama yavuzda geziolar bugun buluşakmı

Geri