kuşlarım çiftleşiyor ama yumurtlamıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
A

Anonymous

Misafir
merhaba ben yeni katıldım slmlar kuşlar çiftleşiyo ve dişi kuş yuvaya yatıp ötmeye başlıyo.sonra çöp taşıyo ama hiç yumurtlamıyo ben kuşçuluğa başlıyalı 1-2 ay oldu ve 7 kuşdan 4 ü kaldı 1-2 aydan beri hep böyle yapıyo ne yapayım

VALLA BENDE SENİN GİBİ YENİYİM 13 YAŞINDAYIM ... MEHMET ABİME KATILIYORUM ... ALDIĞIMDA YUMURTALARI OLDUĞU İÇİN KISIRLIK GİBİ BİR ENDİŞEM YOK ALLAHA ŞÜKÜR ... EDİNDİĞİM BİLGİLERE GÖRE 2 -3 HAFTA SONRA YUMURTA ALAMADIYSAN KENEVİR ,, BALIK YAĞI GİBİ ŞEYLER VERMELİYMİŞSİN

kenevırı cok sık aralıklarla vermeyın kuslara haftada 1 sefer 2 3 avuc verın yeterlı ısal e yol acıyo mesela 5 ay once arkadastan 1 cıft hedıye cakmaklı cınsı kus geldı kanka bende 1 senedır duruyolar yumurtlamadılar bırınden bırı kısır heralde takasa verırsın dedı bende kusların tıpı ve seklı guzel oldugu ıcın takas a yanasmadım kuslar bana geldıkten sonra 1 ay ıcınde yumurtladılar tek yavru buyuttuler su anda 10 gunluk yumurtaları var kusun yerını sevmesıde baska bır etken ama mıneral tası ve vıtamınlerınde etkısı oluyo

cevaplarınız için teşekkürler peki nasıl bir ortam lazım

ilk olarak ilk yumurtasıysa geç yapabilir veya yer koşullarından dolayı yumurta yapmaya bilir birde yumurta yapması için biraz karanlık ve sıcak bir ortam olması lazım birde toprağa tuz karıştır yesinler öyle yumurta yaparlar :heyo:

işallah işine yarar
MEHMET NURİ........

arkadaslar mardın guvercınlerım 10 kere felan cıfleşti yuvayıda yaptı bazen erkek bazen dişi yatıyo yuvada yumutladı sanıyom ama bakıyom ymutlamıyolar hergun yatıyolar yuvada vıtamın falanda kullanmıyom arkadaslar kusun nıye yumurrlamıyo olabılır cevabı nedir cok istiyorum yumurtlamasini

#Admin konu benimdi kullanıcı adimi falan unuttum sorunda çözüldü zaten postun silinmesini istiyorum rica etsem silermisin postu?

Malesef konu silme olayını yapamıyoruz. Sizden sonra gelen birilerine destek olması amacıyla konuları silmiyoruz.

Abi kuslarim bir haftanir cifleşiyo opişuyo ama hala yumurta yok yerini de yaptı kumese neden yumurtlamaz

Malesef konu silme olayını yapamıyoruz. Sizden sonra gelen birilerine destek olması amacıyla konuları silmiyoruz.
Bunun bi uygulaması yokmu ya

En kötü ihtimal kuşunuz kısırdır.Fakat üzülmeyin dibine yumurta atarsınız.

Bende de bir cift sabuni var bir ay kadardır ciflesiyorlar ama yumurtlamadilar hala geçen hafta gedirdigim disi eş tutup yumurtladi bile ama sabuniler hala aynı ilk yumurtası olacak sabuninin ben ona yoruyorum senin de biraz daha sabır gostermen gerektiğini düşünüyorum bu arada sabuniler bugün yuvaya ot çekmeye başlamış ortaya ot koy ve kuşları sık sık bakarak rahatsız etme vakti gelince onlar yumurtayı yapar .

Geri