Kuşlarım Geri Gelirmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xefsanex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

xefsanex

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bayhan Kurt
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
selamün aleyküm.bugun sabah havacı taklacı kuşlarımı uçuruyodum erkek ve dişi çiftlerdi.atmacayı altlarında görünce bunlar yörüngeden çıktı dahada toparlanamadılar döne döne uzaklaştılar kayboldular.hala inanamıyorum 1yıldır uçan kendi yavrularımdı akşam kesin dönerler diyodum ama dönmediler belkide dönemediler biri yakaladıysa çok üzgünüm geri gelirlermi

Re: gittiler

Çok büyük ihtimalle yarın enaz biri geri gelir üzülmeyin .. Tabi inşallah ikiside gerigelir .. Geçmişolsun ... selamlarŞEREF

Re: gittiler

Atmacalar benim evin etrafındada sezonu açtı.Dikkatli olmak lazım.Çok erken ve çok geç saatlerde kuş uçurmamanızı tavsiye ederim.Benim evimin 1 km ilerisi geniş ormanlık arazi bende çok çekiyorum atmacalardan.Fakat elimde uçurduğum taklacı olmadığından kayıp vermedim bugüne kadar.Kuşlarım yavruluktan buyana bendeydi demişsiniz.Büyük ihtimal sabah kümese gittiğinizde sizi bekliyor olurlar.Atmacasız sağlıklı kümesler dileğiyle.Saygılar...

sa evet arkadaşlar ertesi gün öğlen geldiler.önce dişisi bir saat sonrada erkeği geldi.nasılda acıkmışlar. o gün dinlendirdim hiç uçurmadım.vefalı çıktılar selamlar

Geri