kuşlarım hasta yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enginwolff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

enginwolff

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
engin kurt
Meslek
polis memuru
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaşlar herkese,kuşlarım hastalandı işer gibi dışkı yapıyorlar ve 2-3 tanesi tıksırıyor hapşırıyor gibi vede halsizler kabarıp duruyorlar birden oldu bilgisi olan varmı acaba teşekkürler şimdiden

sayın engin abicim bir veterinere getirin derim allahın izniyle düzelirler inş.

abicim sularına tetra 250 mg. katarsan duzelırler. 3 litre suya 1 kapsul seklınde ayarlarsın.

kuşlara ishal lacı ve ayrıyeten ornitab al sonra sularına bir hafta kat bişeyleri kalmaz , hıckırık gecmesse tek tek kuslara kuru ver ornitab tablet,

arkadaşlar kuşun boğazına birşey kaçmış gibi ses çıkartıyor sessiz ve sakin duruyor fazla yem yemiyor su içince kendini geriye doğru atıyor diğer kuşlara geçermi acaba ayırmam gerekmi

aynı olay benimde başımdan geçdi çok illet bişey bütün kuşlara bulaşıyo özellikle yeni getirdiğin kuş varsa onlardan kapıyo ben tetra 250 mg 3 litre suya 1 kapsül dök hırıltı yapan kuslara günde 1 kere sarımsak ver 4-5 günde toparlarlar bişeyleri kalmaz bide kümesinin içindeki dışkılara dikkat et ıslak olmamaları lazım devamlı temizle

evet aynisi benim kuslardada vardi tetra 250 gercekten iyi geliyo düzeltiyo fakat aradan bi süre zaman gectikten sonra bazilarinda gine oluyo tekrar tetra250 veriyom düzeliyo ,,benim düsüncemle kümeslerin en azindan haftada 1 kere iyice temizlenmeli hele su an havalar cok sicak benimkileri öglen saliyom aksama kapatiyom

tetra gibi ilaçlar çok kuvvetli antibakteriyellerdir dediğiniz gibi iyi gelir fakat aşırı kullanmamak lazım.yararlı bakterileri de yok ettikleri için bu gibi ilaçlardan sonra özellikle bira mayası gibi bağırsak florası düzenleyip bvesleyen şeyler, elma sirkesi, vitamin,mineralve kalsiyum kullanmak faydalı olur.

teşekkür ederim levent abicim yorumların için

BENİM KUŞLARDA DA AYNI SIKINTI VAR TETRA 250 FİYATI NE KADARDIR ACABA İYİ GÜNLER

engın bey oncelıkle gecmıs olsun benım tahmınımce kumesınıze yakın zamanda kus soktunuz ve bana gore kuslarda veba var bogazından ses gelmesıne bız kık kık dıyoruz onu ornıtabla gıderebılırsınız fakat ıshalın rengı onemlı yesıl su gıbı ıshal varsa buyuk ıhtımal vebadır egerkı yesıl degılse normal ıshaldır normal ısal ıcın ılaclar satılmakta ıshalı o ılacla bogazdan gelen rahatsızlıgıda ornitab ile gecırebılırsınız saygılar.

Geri