Kuşlarım hastamı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harun2434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Harun2434

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Harunh
Meslek
okuL
İlgi Alanı
Kediler
Bugün güvercinim kustu ve halsizdi yanına gitsem nolmalde kaçan kus kacamıyordu hastamıdır,ve ayriyeten 2 kuşumunda 1 gözünü böcek yemiş gibi duruyor.

arkadaşım geçmiş olsun görmeden bişey demek çok zor keşke resim gönderseydin neyse sen bitane hipradox-s al bide icinde en 4 cesit vitamin karşımı olan bi vitamin ilacı temin et bu iksinden suluklarına karıştır en azından hastalığın ilerlememesi için bi önlem olur yada düzeltir

Abi ne ise yariyor o ilac ve nasil kullanicam?eczane ilacimi. Saol simdiden

kardesim eczanede bulunurmu bilmiyorum ama kuşçularda ve pet shoplarda bulabilirsin hipradox isimli ilaç antibakteriyel bi ilaçtır bildiğimiz bilmediğimiz enfeksiyonlarla savaşır kuşumun gözündede bi sorun var demişsin bu ilacı gözede damlata bilirsin ama suyada damlatmayı ihmal etme vitamine gelince Vitaform diye bi ilaç var bunu öneririm hastalıkta ve tedavisi sırasında hayvanların bünyesini güçlü ve tutması ve direnci artırması için ayrıca vücuttaki kayıpların telafisi için gereklidir ikisinide kombine şekilde kullanabilirsin

Şimdi kuşlarının gözünü böcek yemiş gibi derken?Kuşun gözü kızarık ve kapatıyormu? "Googleye" güvercin gözünde çiçek hastalıgı yaz yada güvercinde göz nezlesi yaz eger fotolardaki gibiyse kusun gözü eczaneden "tetra 250" isimli ilaçtan al 4 5 tl bişe ben gecne gün aldım ilaç kapsül halinde kapsülü aç ve kusun hasta olan gözüne çok az miktarda toz dök sabaha birşeyi kalmıcaktır...

gözünün orayı et kaplapıs tuyler gıtmıs

Foto koyma şansın varsa bir foto koy et kaplamıs dedigine göre büyük olasılık göz nezlesi yada çiçek ama çiçek agır basıyor sanırım bi foto koy bakalım.

sen onları kuştan anlayan birisine gösterirsen sana daha iyi yardımcı olur kardeşim

Kardeş göz çerçevesindeki tüyler çekildi ve çerçeve büzülüp kuru görünüm aldıysa eczaneden teramycin ve tetra 250 al. Tetra 250 nin kapsülünü aç çok az bir miktar gözlerine dök ardından çerçevesini teramycin ile kremle. Aynı sorun bende vardı tüm gün konuyla uğraştım ve bunu yaptım, kuşta hafifde olsa iyileşme gelişme var.

Geri