kuşlarım isteksiz uçuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dsffj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

dsffj

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mücahit şaşmaz
Meslek
serbest meslet
İlgi Alanı
Öncelikle herkese selamlar akadaşlar benim kuşlarım ilk başta istekli uçuyolardı ama şimdi isteksiz uçyorlar yani bir tur atıp hemen başka dama gidiyorlar ne yapmalıyım ben 1 hafta felan dışarı salmayayım sonra salayım diyorum cevaplarsanız çok sevinirim

açmı ucuruyorsunuz tokmu bırdegozle gorulur bır hastalıkları varmı?

açmı ucuruyorsunuz tokmu bırdegozle gorulur bır hastalıkları varmı?

tüye girmiş olabilir,telekte olabilir,karnı tok olabilir,uçarken atmaca dalmıstır urkmustur o yüzden ucmak ıstemıyordur birçok sebebi var..

TÜY DÖNEMLERİNDE VİTAMİN TAKVİYESİ FAYDALI OLMAKTADIR.

kuşlarımı aç uçuruyorum zaten salalı 1 hafta oldu daha yeni almıştım ilk 2-3 gün normal iyi uçtular yormadım ancak sonraki günlerde sürekli 1sokak arkadaki dama gitmeye başladılar tüy döneminden ortlama kaç günde çıkarlar

Benim tahminim kuşları yeni aldım diyorsnuz ve yeni uçurmaya başlıyorsunız kuşlar ilk 2 3 gün yabancılık çekti civarı tanımaya çalıştı o yüzden uçtular şimdi ortama alıştıkları için hemen konuyor olabilirler.

peki ne yapmalıyım

eğer böyle bir durum varsa kuşlar yatıktır ve o kuşlarla ugrasmaya degmez eğer damarı saglamsa yavrularını alın yavrularını ucurun degilse satın gitsin boşa zaman geçirirsiniz.

ÖNCE ;
1.KURAL SABIRLI OLMALIYIZ.

HER KUŞ UÇAR ÖYLE DEĞİL Mİ?

SADECE ÖZELLİKLERİNİ İYİ YA DA KÖTÜ SERGİLER, FAKAT UÇAR.BU ANTRENMAN İLE İLGİLİDİR.

İYİ BESLENMELERİ DE BİR FAKTÖRDÜR.

YENİ ALIŞMAKTA OLAN KUŞLARDAN DA PERFORMANS BEKLEMEMEK GEREKİR. YERİN YABANCISI OLDUĞU İÇİN KAYBOLMA KORKUSU NEDENİYLE FAZLA UZAKLAŞMAYACAKLARDIR.

Kardeşim bizde yaşadık. sen en iyisi Electrolyten Oral Plus al.bir çok yerdede yazdım.ama güzel ürünler.Facebook da kuş pazarı sayfasında mevcut.aslında vitoligomin ile karşıtırırsan kral olur.

Etrafı Tanıyolar kardeşim 1-2 hafta öyle yaparlar bendede öyle oldu ama 1-2 hafta sonra çok şaşırcaksın :)

türker abiye aynen katılıyorum (: (: (:

Geri