kuşlarım kaçtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafer199
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zafer199

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zafer değirmenci
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
Köpekler
selamunaleyküm.geçen hafta arkadaştan oyunlu bi çakmaklı almıştım.bugün alışmıştır diye saldım.açtı gitti çatıya kondu.kuş 2 saat inmeye çalıştı inemedi.biyere de gitmedi sonra kargalar ürküttü kuşu.kuş aşağılara gitti uzaklaştı sonra tekrar geldi çatıya konmaya çalıştı gene gitti bi tur attı kuş gene konamadı benim alışkın kuşları yanına attım sürekli taş attım benim kuşlara taklacıyı indirsinler diye.taklacıyla beraber 3 tane sayam kaçtı.acaba gelirlermi.taklacı gelse yeter.sizce bu hareketi yapmış kuş gelirmi.arkadaşın orayada alışkın değil.vallahi akşama kadar gelmezlerse kuşçuluğu bırakcam.ayar kuşlarım kaçıyo ya.moralim çok bozuk.

olur böyle şeyler abi alışkın kuşlarsa gelirler akşama doğru.. kafaları karışmıştır onların..

AYNEN.. OLUR BÖYLE ŞEYLER.. KUŞÇULUK HOBİN İSE BIRAKIRSIN, TUTKUN İSE ZOR..

doru bir söz beğendim :)

bendede cok oldu bu olay ama kuslar aksamları gelirler

Yakınlarda birisi yakalamış ise belki gelme şansı vardır . Yada hiç gelmez. Kuşçulukta bu tür konulara alışman lazım zafer abi... Umarım gelir.

kuş kaçırmak her kuşçunun başına gelen bir olaydır. moralinizi bozmayın. Alıştırırken daha dikkatli olun, acemi kuşları uçanların yanında tek tek alıştırın. Aldığınız kuşu en az bir hafta uçurmayın. Eşli ise önce erkeğini uçurun.

Benım kuşumada karga saldırmıştı kuşum 4 saat sonra gerı geldı yuvaya bence sızınkılerde gelır

S,a Arkadaslar
Benimde bügün aynisi basima geldi sabah cikardim kuslari güzel güzel ucuyorlardi bir grup karga geldi ve hepsini havada dagittdi 10-20 dakika araylan tek tek geri geldiler ama en güzel oyunu yapan kus hala gelmedi ve üstüne yagmur ve ruzgar da cikdi umarim gerigelir yoksa disi 2 yumurtaya kendi bakmak zorunda kalacak ins. o duruma gelmez ;(

bu durum benimde basıma cok geldı.
ucsun,uresın dıye gozune baktıgım kustan artık korkmaya basladım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri