KUŞLARIM. .Kaplanlar ve arap şeşler..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erciben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

erciben

Üye
Siteyi ziyaret et
HERKESE SELAM OLSUN. .Kara kuyruk balıkesirler ve kaplanlar konu içeriğinde kaplan resimlerinin iyi çıkmadigini düşündüm ve kümesimde bulunan diğer kaplan çift ve arap şeş fotolarını bu konu altında toplamak istedim..

Ekli dosyalar

• 11012011061-001.webp
    11012011061-001.webp
    1 MB · Görüntüleme: 2,866
  • 11012011057-001.webp
    11012011057-001.webp
    635.9 KB · Görüntüleme: 2,913
  • 11012011056-001.webp
    11012011056-001.webp
    790 KB · Görüntüleme: 2,925
Maşallah kelebeklerinizin kostümleri çok güzel . umarım havada performanslarıda bi okadar iyidir .

Saygılarımla

şeşler güzel duruyor

MaŞŞaLLaH kuşlar güzel güle güle besle tüyü kadar hayrını gör..!
saygılar

maşallah allah nazardan saklasın güzel kuşlarınız var.

güzel kuşlar tüyü kadar ömrüde çok olsun maşallah...

arkadaşım hepsi birbirlerinden güzeller.sağlıklı bol yavru alman dileğiyle

AMiN CUMLEMIZiN KUSLARINI ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN..tum iyi dilekleriniz icin herkese tesekkur ederim ..en iyilerinin sizlerde de olmasi temennisiyle..saygilarla..

şeşler görünüş olarak çok güzel inşallah oyunlarıda görünüşleri gibi güzeldir.

teşekkürler iyi dilekleriniz için..bende oynamayan kuş yoktur..şu an 7 çift posta kuşu var onları bakıcı olarak kullaniyorum ama arada kendi yavrularıda çıktıği oluyo..ışte o yavrular kelebek kuşuları ile uçtuğu zaman posta yavrularınin oynak kuşları taklit etmeye çalıştıgini görmüş ve bi çok ınanmayan arkadaşada göstermisimdir..tekrar tskrler..saygılarla..

teskrlr..en iyileri güzelleri sizlerin olsun..

tüm kaplan kuşlarıni merak eden ve bu kuş hakkında bilgi edinmek isteyen herkezin izlemesini tavsiye edeceğim bir video..video ismi AYVALIK KAPLANLAR you tube destekli bir videodur EMRULLAH KESKiN ısminde ızmirli bi abimizin söyleşisi..kendisine ait bi kaç videoşu daha bulunmaktadir..kuşçuluk vedamarli kuş üretimi hakkında güzel bilgilerde mevcud yeni başlıyan ve bu ise yeni gönül veren arkadaşlarada izlemelerini tavsiye ederim..saygilarla

Uploaded with ImageShack.us

Reslim alıntı resimdeki bu kuş Manisadan Türkiyeye yayıldı bu kuşlardan diğer kelebeklerle eşlenirse edremit diyelim kuşların siyahi rengi gider beyaz ağırlıklı kaplanlar ortaya çıkar bilmemin sebebi bir kümeste eş olarak böyle çift gördüm yavrularda beyaz ağırlıklı kaplanlardı.Resimdeki sığırcık kanatlarına beyaz bencikler sıçramış sırf kafa çilli olsa Şeş ya da Çeş deniyor.

foto paylasimin için tskrler taner abi.. :hhh: gaziemirde mumin amca var..100 yakın kaplani var.. ve her rengi var..fotolarıni çekip siteye yüklemek istedigimi şöyledim ama bana gerek olmadığıni..nazardan falan cekindigini şöyledi..bende ısrar etmedim.. çocuklugumdan beri kaplan besler..senin o resimdeki ses tir doğru..ses kaplanlar..sesler..arap sesler..beyaz sesler..açık kaplanlar(beyaz kaplanda denir)..kapalı kaplanlar(arapta kaplan denir)..bunlar seninde şöyledigin gibi renk olarak açılıp kapanan kuşlardir..ama soy olarak tek kuştur..tıpkı bozalilarin..renk türevlerine göre karanfil olması gibi..sen diyosunki sesler manisa kuşudur olabilir onun için birşey diyemem..benim bahsettigım..kaplanların dönek olduğu..diğer döneklerden daha sert döndüğü ile ilgili idi..dolapciların bu kuşlardan türedigi ile ilgili idi..saygılar abi.. tekrar teşekkürler..

iki gün önce havadan gelen.. devetuyu dişi şeş..çevremde kuş besliyenlere sordum henüz sahiplenen çıkmadi..bi haftaya kadar sahibi çıkmaz ise bu kuşa güzel bi erkek bulacaz.. :heyo:

Ekli dosyalar

• 26012011099-002.webp
    26012011099-002.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 3,604
şeşler birtanedır yaaa nede olsa manisamızın kuşu saygılar bi fotoda ben eklıyorum saygılarr...

3cü Resimdeki arap şeşlerin yavrusu tek arap yavru resmi..4cü resimdeki kaplanların yavrusu iki yavrulu olan resim ve yine 4cü resimde çıkan kırmızı karanfilin yavruları

Ekli dosyalar

• 17022011153-002.webp
    17022011153-002.webp
    657 KB · Görüntüleme: 3,490
  • 20022011164-001.webp
    20022011164-001.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 3,528
  • 20022011167-001.webp
    20022011167-001.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 3,522
kırmızı bozalın dişi mi?

4cu resimde kaplanların arasında çıkan kırmızıyi soruyorsan erkek..sana kırmızımı dişimi lagzım..

KAPLANLAR ÇOK GÜZEL ALLAH ÖMÜR VERSİN .. FAKAT SARI BOZALI KAPLAN VE ARAP ŞEŞLERİN İÇİNDE OLMAMIŞ...
bol yavru alman dileğiyle

teşekurler..iyi dilekleriniz için kaplanların bulunmuş olduğu kümes damızlık kümesim..iki tane saya damızlık kümesim..bir tane bakıcı olarak kullandığım posta kümesim ve bir tanede oynakların ve yavruların olduğu uçurduğum kuşların kümesi var..damızlık kümeslerinde..balıkesirler..karanfiller..kaplanlar..çam kabuğu hünkarıler var..hepsinin eşleri mevcud ve bi sorun yaşamadım şimdiye kadar..yorum için tskrlr saygilarla..

erciben' Alıntı:
foto paylasimin için tskrler taner abi.. :hhh: gaziemirde mumin amca var..100 yakın kaplani var.. ve her rengi var..fotolarıni çekip siteye yüklemek istedigimi şöyledim ama bana gerek olmadığıni..nazardan falan cekindigini şöyledi..bende ısrar etmedim.. çocuklugumdan beri kaplan besler..senin o resimdeki ses tir doğru..ses kaplanlar..sesler..arap sesler..beyaz sesler..açık kaplanlar(beyaz kaplanda denir)..kapalı kaplanlar(arapta kaplan denir)..bunlar seninde şöyledigin gibi renk olarak açılıp kapanan kuşlardir..ama soy olarak tek kuştur..tıpkı bozalilarin..renk türevlerine göre karanfil olması gibi..sen diyosunki sesler manisa kuşudur olabilir onun için birşey diyemem..benim bahsettigım..kaplanların dönek olduğu..diğer döneklerden daha sert döndüğü ile ilgili idi..dolapciların bu kuşlardan türedigi ile ilgili idi..saygılar abi.. tekrar teşekkürler..
HAKLISIN KARDEŞİM !!!!!!!!

kardeş kaplanların on numara gerçekten satarsan alırım

AZMANCI OLMAYAN KUŞLARI YAYINLA SEN ÇAL ORDANB BURDAN MİLLETİN KUŞ RESİMLERİ KUŞÇUYUM DE AL BAKTA GÖZÜN AÇILSINN AZMANCIII SERHAT TOYRAN BEN ECRİBENN KİMSİN ÖGREEMDEK DAHAAA

Ekli dosyalar

• 260021_213651872012885_100001042218052_681034_1845928_n[1].webp
    260021_213651872012885_100001042218052_681034_1845928_n[1].webp
    22.2 KB · Görüntüleme: 1,327
Geri