erciben
Üye
HERKESE SELAM OLSUN. .Kara kuyruk balıkesirler ve kaplanlar konu içeriğinde kaplan resimlerinin iyi çıkmadigini düşündüm ve kümesimde bulunan diğer kaplan çift ve arap şeş fotolarını bu konu altında toplamak istedim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HAKLISIN KARDEŞİM !!!!!!!!erciben' Alıntı:foto paylasimin için tskrler taner abi.. :hhh: gaziemirde mumin amca var..100 yakın kaplani var.. ve her rengi var..fotolarıni çekip siteye yüklemek istedigimi şöyledim ama bana gerek olmadığıni..nazardan falan cekindigini şöyledi..bende ısrar etmedim.. çocuklugumdan beri kaplan besler..senin o resimdeki ses tir doğru..ses kaplanlar..sesler..arap sesler..beyaz sesler..açık kaplanlar(beyaz kaplanda denir)..kapalı kaplanlar(arapta kaplan denir)..bunlar seninde şöyledigin gibi renk olarak açılıp kapanan kuşlardir..ama soy olarak tek kuştur..tıpkı bozalilarin..renk türevlerine göre karanfil olması gibi..sen diyosunki sesler manisa kuşudur olabilir onun için birşey diyemem..benim bahsettigım..kaplanların dönek olduğu..diğer döneklerden daha sert döndüğü ile ilgili idi..dolapciların bu kuşlardan türedigi ile ilgili idi..saygılar abi.. tekrar teşekkürler..