erciben
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tskrlr..iyi dilekleriniz için maviler çok uzun zamandır bende..kırmızı ve karalar son beş yıldır..sarıyı henüz üretmek ve çoğaltmak nasip olmadı..evet dördü bi arada olması en güzeli..tıpkı dört büyük takım fener.. cimbom..beşiktaş..ve trabzon gibi..tekrar tskrlr..kelebekci34' Alıntı:daha sonra eklediğiniz resimleri görmemiştim, hepsi harikalar.Özelliklede 4 farklı renkten karanfillerin olduğu resimler muhteşem. İyi günlerde besleyin,bol yavru almanız dileklerimle.
evet sarı ve kırmızı pek fazla yok..genelde siyah ve mavi kafa kuyruk besleniyo..özelikle son 3 senedir maviler çok tutuluyo bu iş bi moda gibi birşey..bu sene ve geçen senede ızmirede oldukça akbaş sarı edremitler modaydı..bu arada KAPLANLAR VE ARAP SESLER konu içeriğinde en son eklemiş olduğum yavru resimlerinden biri beyaz diğeri kırmızı olan yavrular var..beyaz gibi gözüken yavru açık kırmızı bozalı tam rengi belli değil çok ufak o resimde ama iki ucgüne kadar bu konuya eklerim..kısmet olursa..kırmızı açık bozalı diyorum cunki kafa kuyruk değil hafif lekeleri var...çok nadirde olsa karanfiller bu şekil yavru bazen..bu arada sizin mavilerde inşallah istediğiniz gibi olur bol ve sağlıklı üretimler..ANTALYADAN' Alıntı:Teşekkürler resim için , sarı ve kırmızı kafa kuyruk pek bulunmuyor..Benim de mavi çiftin yavruları çıktı bugün , ben de paylaşacağım.