Kuşlarım Karşı Evin Çatısına Gidiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shuper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

shuper

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan ulus
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaslar baslıktada dediğim gibi kuslarımı alalı 1 ay falan oldu uçmaları için forumdan bazı arkadaslar devamlı antream yaptır dediler fakat ben kuslarımı ucmaları icin havaya attıgımda hemen karsıdaki evin catısına konuyorlar olmuyor bi yardım arkadaslar :hmm:

2 çift guvercinim var
1 çifti gullu tepeli fındık
1 çifti süt beyaz kelebek /2aylık\

Re: KusLarın Karsı evin catısında yatıyor !

Yavru al yavrularını uçur.

karşı çatıya doğru uzun bi deynek (sopa) al ucuna kara bi poşet bağla ve salla hatta bi de taş at.
Saygılar

yavru al derken ne demek istediğinizi pek anlayamadım

Kuşları denediğiniz halde halen daha uçuramama sebebiniz büyük ihtimalle anaç olmaları ve yatık olmaları. Bu yüzden bir jaç ay uçurayım diye zaman kaybetmek yerine yavrusunu alıp yavrularını uçurmak daha mantıklı.

bilgilendirdiğiniz için sağolun. ve ayrıca bi yavrunun ucabilmesi icin kac aylık olması gerekiyor ?

Yavrular bir aylık olduklarında yem yer ve uçabilirler.

uçmuyolarsa karşı evin yanında falan torpil at kuşlar ürksün ama bunu 5-6 defa yap sonra kuşları kendi çatına at ama uçurma 1 ay falan hep kendi çatına doğrusal sonra kuşları dikmeye başla ne zaman karşı çatıya konarsa torpil at senin çatına alışmış olurlar uçurdunmuda karşı çatıdan ürktükleri için gene senin çatına konarlar saygılar!!! :evet:

Torpilden sonra tabi o kuşlar kalırsa :)

kardeşim uçurmak istiyosan ve kümesine alışkın kuşun var zaten .
bir çift baska al bir çiftte miski al . ama bunlar yumurtaya kovalıyo olsun . erkek gelerini sal dıişiler içerde dursun zaten zamanla elindeki 7-8 kuş hepsi birden uçmasada 5 tanesini birden uçmaya başlıyacaktır.

Geri