KuşLarım Kavga Ediyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DerinDarbe21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Süleyman AYTEKİN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.a arkadaşLar benim iki tane avatarımdaki karaoğLan takLacım var 1 tane de beLek takLacı var

Bu çift oLan karaoğLan güvercinLerim yaLnız oLan beLek takLacıyı dövüyorLar bu durumdan çok rahatsızım onLarın kavga etmemesi için ne yapmam gerektiği hakkında biLginiz varsa payLaşırsanız sevinirim...

Teşekkürler.

yuvalık yapıp hepsini ayırsan nasıl olur kasa gibi gece koyarken kasanın önünü kapat eğer yeniyse onlar bi süre sonra alışır ve sen tek olanı onlardan azcık ayrı tut bir hafta böyle bi yap bakalım ben öyle yaptım bibirlerine alıştılar ha bide o tek olan erkekse çift onu istemez cvp yazrsın

valla kardeşim o kavga bi müddet daha sürer kümesi içinde yeterince yuvalık olmasını sağla.bazı kuşlar vardır kümesi sahiplenir yeni kuşları kümeste istmediği için sürekli kavga eder ama yeni getirdiğin kuş kendi yuvasını belirleyip yumurtaya yatınca mecbur kabullenecektir .Sen dayak yiyen ve kümeste istenmeyen kuşun:) rahatça yemini yiyebilip suyunu içebilmesini sağla bunun bunun için bulunduğu yuvalığa bir kap su koy

horoscope ve Cenk arkadaşım önceLikLe teşekkür ederim biLginiz için zaten ayrı yerLerde duruyorLar o tek oLan beLek dişi...
KaraoğLan çiftLerinin ise yumurtaLarı var 4 gündür yumurtaya yatmışLar arada bir çıkarıp baLkonda yemLiyorum ki birbiriLerine aLışsınLar fakat hep dövüşüyorLar :) ....

Türkçe yazalım lütfen güzel kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri