Kuşlarım kumese alısmısmıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koraybjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

koraybjk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
koray soguksu
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
kuslarımı alalı 1 ay olu iki tane eş dönek bir tanede mardinim var kuslarımın kanatları bır haftadır bantli kümese kendileri girip çıkıyorlar kumes dısında yemliyorum aksam kendileri giriyorlar kümese artık bantları açıp uçursam geri gelirlermi yardimlarınızı bekliyorum
saygılarımla.....

Re: YARDIM!!!Kuşlarımı kumese alısmısmıdır?

1 ay olduysa ilk önce eşlilerin erkeğini fln dama yada yanınızda çatı fln varsa kaldırmaya başlayabilirsin mardini flnda at yanına

terasta bakıyorum hertarafım yüksek katlı binalar var mardin dişi tek dönek çift erkek dönekle mardinimi atıyım

Kanatlarını aç kendi hallerine bırak veya dişiyi bantla erkeklerin kanadını aç sal kaçmazlar 1-2 gün sonrada dişiyi acarsın coktan alışmışlardır bence.

Eğer hergün dışarıyı görmelerini sağladıysan 1 aya çoktan alışmış olmaları lazım..

hergün 4 saat terasta dolasıyolardı tanımıslardır bence etrafı

aynen abicim tanımışlardır.kümese alışıp alışmadıklarını kümese girip çıkmasıyla anlayabilirsiniz.kümese girip çıkan çıkan kuş kümesine alışmış demektir.ama uçurma konusunda acele etme derim ben.önce erkekleri sal.takılsınları.1 hafta sonra dişileri sal.

saygılar...

dişiyi bantla erkeği sal.. bi kaç gün sonrada dişiyi sal.. kaçmazlar..

peki nezaman uçurabilirim

Dişiyi bantlayıp erkeği 2-3 gün sal daha sonra dişiyide sal alışmışlardır çoktan...

O kadarda sorun etme bnce.Çünkü bn balkonda beslememe rağmen aldıgım kuşları en fazla 10 gün tutuyorum çok rahat alışıolar...

Geri