Kuşlarım kusmaya çalışıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gurayozkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gurayozkan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
guray ozkan
Meslek
satıs - pazarlama
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar bugün uçurduğum 3 adet kelebek saya ( kırmızı bozalı )ve bir adet ödemiş kelebeği salmaya girip yavrulara kustuktan sonra birdenbire ayakta duramaz hale geldi. Sanki sarhoş gibi sağa sola çarparak yürüyorlar ve kursakları su dolu. Tüylerini kabartıp kusmaya çalışıyorlar. Sanki zehirlenmiş gibiler. Böyle bir durumda ne yapmam gerekir lütfen yardım.

Re: ACİL YARDIM TALEBİ

arkadaşlar birde kuslar derin derin nefes alıp veriyorlar. sanırım sabaha kadar ölecekler.

Re: ACİL YARDIM TALEBİ

Yavrulara kustuktan sonrami boyle oldular bundan eminmisin yoksa ucamadn once zaten biraz hasta gibi mi duruyorlardi ?

Benimde bir kusum derin nefes aliyordu ama kendiliginden gecti , sadece birtanesi geceleri hirliyor sanki grip olmus gibi bugun Ornitab isminde bir hap verdim.
Su kusmaya gelince , benim 3 gun once bir kusum su cikariyordu bu gece oldu.Insallah seninkiler olmez.

Bence sen sularina ilac kat , ne tur ilac kullanicagina ustalarimiz soyler umarim.
Cunku anaclari hasta ise yavrularina kustuklarindan yavrularada bulasabilir , buna acil onlem alman gerekiyor insallah iyilesirler.
Bide hasta kuslari sakin ucurma..

benim kuşlarımda tüy kabartıp kusuyor.. ve sonu ölümle bitiyor. balık yagı hapi verdim sarmısak zeytin yaglı limon vs.. hiç bir işe yaramadı su ana kadar..

arkadasin ayni hastalik bende vardi kabarma ile baslayip cok su iciyorlar ise hemen kabaranlari kumesinden uzaklastir ve hastaliklar bolumundeki actigim konuyu incele ve mutlaka kabaran ve halsizlesen kuslarini hemen ayir cunki hepsi ölecek hastaligin adi e-koli.
bu linkteki kus resimlerinden ve diskilarindan hastaligini sende cozebilirsin bu siteyi incele.
http://www.chevita.com/de-int/tauben/be ... -ecoli.php

Geri