KUŞLARIM MAHALLE ARASINA İNİP KAÇIYOR ACİL YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patron35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 643

patron35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir yolcu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Selamlar abiler arkadaşlar. benim 20-25 tane kuşum var . nerdeyse hepsinin kanadı açık ama etrafta çok kuşçu var ve kaçırmamak sadece 3 ve 5 tanesini uçuruyorum . kuşlarım çok güzel uçuyorlardı fakat şu birkaç gündür gariplik var . erkek azmanımın eşi yumurtladı yumurtlayalı kuş sersemledi . kendi kendine kalkıyor mahallede arasına doğru iniyor sonra bir havalanıyor başka kümeslere yada evlere gidiyor peşine kuş takıp geliyor yada havada tek uçan kuş gördümü peşinden gidiyor 10 dk sonra geri geliyor, bugün dedim ki azmanı uçurmyım . yavru mısırimi taklacımı ve erkek mısırimi kovaladım ve baktım ki yavru mısıride aynı azman gibi korkuluklardan aşşağı doğru indi ( elektrik telleri var 1 buçuk metre altımda ) tellere konmadı sokak arasından alçak bir eve kondu sonra çıktı havalandı diğer kuşları yakaladı uçtu açıldı geldi . kuşları yerde inceliyorum yerden 30 cm falan kalkıp kendi ekseninde dönüüyorlar . yüksek uçarken ani ani hareketler yapıp sağa sola dalıyorlar . acaba bu bir hastalık belirtsi flan mıdır ? özellikle azman çıldırmış gibi uçuyor çarpıcak gibi oluor . lütfen bir yardım bekliyorum

hastalık belirtiside olabilir,yada senin dikkatinden kaçan bir şey kuşları ürkütüyor rahatsız ediyorda olabilir dış parazit sorunuda olabilir ,kuşların bazen uçuş performansıda böyle düşüşler olabiliyor arkadaşım özelliklede tüy değişiminde yada ufak tefek hastalıklarda keyifsiz olabiliyolar fazla üsterlerine düşme varsa vitamin takviyesi felan yap sularına bide dediğim gibi dış parazit olup olmadığını kontrol et....

Geri