DumanlıHastası
Üye
- Ad Soyad
- Emre Eray
- Meslek
- Elektrik Elektronik
- İlgi Alanı
- Kediler
Cümleten selamün aleyküm kardeşlerim bu konuda sizlere bi önerim olacak . Arkadaşlar yavru kuşlarımı kontürol ederken kanat teleklerinde bitler gördüm ve acilen müdahele etme gereği duydum ve gittim bizim ineklerde falan kullanılan flugon adında dökme ilaçı bit kene için kullanılan ilaçla bir güzel yıkadım kuşları kuşları yıkar yıkmaz güneşe attığım kuşlar ağızlarını açtı bildiğin yanıyorlar kuşların derisini çok fazla yakmış olacak ki kuşlar bildiğin acı çekiyorlardı onlara yardım etmek isterken bilinsizce canlarını yakmış hatta ölümün eşiğine getirmiştim kuşların gözleri çıkardı sürekli kafalarını sallıyor hapşuruyorlardı özellikle yavru kuşlarım halsizlikti tüylerini kapartım öylece duruyorlardı o kadar üzüldüm ki anlatamam hemen onları duşa götürüp hafif ılık suyla hepsini şampuanla yıkadım aradan üç gün geçti şuan iyiler ama müdahale etmesem hepsi ölebilirdi. Bilinçsiz bi hareketim kuşlarımın canına oluyordu . Arkadaşlar anlatmak isteğim siz siz olun bilmediğiniz ilçacı kuşlarınıza sürmeyin ben az kalsın kuşların hepsini öldüyordum siz araştırmadan etmeden müdahale yapmayın saygılarımla .