KUŞLARIM PEK FAZLA UÇMUYOR YARIMM !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kingbeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kingbeyaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nasuh esved
Meslek
kuşçu
İlgi Alanı
Seçiniz
BİR ÇİFT KİNG CİNSİ KUŞLARIM VAR FAKAT UÇMUYORLAR DÜRTERK KOVALAYARAK UÇUTUYORUM O DA BURDAN KALKIP KARŞI DAMA KONUYOLAR ÇATIDA BESLİYORUM UÇMALARI İÇİN ALAN ÇOK MÜSAİT BULUNDUĞUM KONUM YAKLAŞIK 500 M ÇEVRESİNDEKİ EN YÜKSEK BİNA BİZİMKİ NE YAPMALIYIM SADEECC 2 TANE KUŞUM VAR BİR YARDIM EDERMİSİNZ ŞİMDİDİEN TEŞEKKÜRLER. BİRDE EŞ LER FAKAT 2 HAFTA OLDU HALA YUMURT ALAMADIM ERKEK ÇOK DÖNÜYOR DİŞİNİN ETRAFINDA FAKAT HALA BİŞEY OLMUŞ DEĞİL BİRDE BİR ŞEY FARKETTİM ERKEK DİŞİNİN AYAKLARINA KAFASINI SOKUYOR RESMEN ORDA ÖTÜYOR BİRAZ ANLAM VEREMEDİM LÜTFEN YARDIM ...

Yumurta yapacak kuşlar genelde uçmak istemezler. Genelde yuva yapmak için sürekli kafeste durmak isterler veya kafese ot vs taşırlar. Kafesin önüne sap saman vs atın bakın bakalım yuva yapmaya başlayacaklarmı. Kuşların yumurtalığı yaptımı veya yaptıklarını görüyormusun ?

deiğinizi çok önceden yaptım hatta baya bir kurumuş ot alıp durdukları yere attım kümesin içine sağına soluna bıraktım fakat ağızlarıyla 1 kere olsun taşıdığını görmedim birde yumurtlaığını benim mi yapmam lazım ve bir yere kapatmam mı lazım yoksa bende 1 tane çift olduğu için yaklaşık 1 metre kare alanda 2 metre yükseklşkte bir yere besliyorum o alana saıyorum ama durdukları yani saman attığım yerin altında bir de olur ya diye kutu yaptım tam hapislik hapsetmem gerekiyormu kenevir denedim ağızlarına tek tek attım kaç gündür de yemlerine kaarıştırıyorum ama dişide ses seda yok erkek baya ötüyo bugun camda yansımasına öttüğünü gördüm dişi de tık yok . ??

uçucu türleri besleyin..
king cinsi kuşlar daha çok süs için kapalı kümeslerde bakılır...

teşekkür ederim bu bilgi için fakat öteki sorumun cevabını alamadım.

Geri