KUSLARIM. .Sarı karanfil..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erciben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

erciben

Üye
Siteyi ziyaret et
HERKESE SELAM OLSUN..Bi önceki açmış olduğum konudaki resimlerde çıkmayan ve tek sarı karanfilim..daha öncede bahsettigim gibi bu kuşun eşini şahin aldı çok güzel bi erkekti ..su an fotoda gözüken komple sarılardan gelme beyaza vurucam..inşallah temiz yavrular alırız..fotolarını sizlerle paylaşıcam..saygilarla..

Ekli dosyalar

• 26122010017-001.webp
    26122010017-001.webp
    414.4 KB · Görüntüleme: 1,569
daha önce açtığınız konuyu hatırlıyorum. Kuşlar güzel,umarım yavrularıda kendileri gibi olur. Bence şahin riskine karşı bunları fazla uçurmayın.Çünkü şahin gider her zaman en güzel kuşu alır. Yavrular çoğalınca yavrularını uçurursunuz. İnşallah bol yavru üretirsiniz.

şahinler affetmiyor benimde en iyi 2 kuşumu aldı, bende riske girmiyorum şahinlerin dönemi şuan havalar soğuduğundan cok sık uğruyorlar riske girip uçurmak mantıksız, umarım kuşlardan bol bol sağlıklı ve istediğiniz gibi yavrular alırsınız.
Saygılarımla,
Ebubekir GÜMÜŞ.

Iyi dilekleriniz için teşekkürler..evet son iki aydır hemen hemen hergün geliyo şahinler..damızlıklar makasta..öyle veya böyle bi şekilde kalkıyolar çünki.. oyun performansini merak ettigim yavruları uçuruyorum şuan .. Genellikle üç kus uçuruyorum ..hem şahinin pek dikatıni çekmiyo..hemde yavruların oyun sökme performansı daha iyi oluyo..tekrar teşekkürler..saygilarla..

kostüm olarak kusursuz :)

Teşekkürler arkadaşım. .fotoda pek gözükmuyo kusuru. .öyle pek kusursuz bi kuş değil. .mesela bi kaç kusurunu soyluyeyim sakal kesmesi düzgün fakat ense kesmesi değil..paça kesmeside pek iyi değil göz bebeği siyahligi birazçık daha ufak olmalı..ama seninde fotoda gördüğün gibi kuyruk ve kanat üstünde leke yok. .buda orta derecede bi kuş olduğunu gösteriyo. .iyi dileklerin için teşekkürler. .daha iyileri sizlerin olsun

şahinler benim 2 adet mükemmel görünüşlü ve iyi uçan mısırilerimi kaptı :hungur:

Geçmiş olsun arkadaşım..malesef doğanin kanunu bu yapıcak bi durum yok bize düşen üzücü sonuçlarla karşılaşmamak için önlem almak..az uçurmak yada bu aylarda hiç uçurmamak..saygılar..

Geri