Kuşlarım uçmuyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan t2kral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

t2kral

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yakup BEKLER
Meslek
Öğrenci---Bilgisayar---
İlgi Alanı
kuşları geçen pazar aldım tek tek açtım kanatlarını. şuan 3 kuş var 3 üde alıştı ama kovalayınca karşıdaki yaklaşık 3 metre yükseklikte iş yerine konuyolar orda yatıyolar.benim yaptığım yanlış ne veya yapabileceklerim ne acaba yardımcı olursanız sevinirim
SAYGILAR...

bendede benzer sorun var. Ama kuşlar aç olsun uçarlar. Baktın öylede uçmazlarsa yanlarına uçacak kuş al. Tip, baska, bango gibi yani... ama bayağı sabretmen gerekiyor sen daha geçen hafta başlamışın ben 1 senedir uçuruyorum... Ama kuşun kendisi uçmazsa ayırıyorum yavru alıyorum yavru uçuyor...

baska bango alsam onuda alıştıracaklar oraya bu sefer yine başa dönecez :(((

Kardeşim yeni aldıgın kuşlar geldiği yerde dama atmaya alışmış herhalde ondan ne alırsan al onlarıda oraya attırırlar.En güzeli bildiğin yerden atmayan kuşlar almak daha iyi olur saygılar.

Ben böyle bi sorun gerçek söylüyorumki hiç yaşamadım ama yaşayan çok gördüm mesela karşı komşumuz onun kuşlarıda bunlar gibi yapıyo oda direk eve insinler diye kuşları aç bırakıyo bi yem attımmı kuşlar evin üstünde:)Sizde böyle yapın yada güzel ve çok uçan bi kuş alın uçmayanları alıştırsın o kuş uçmaya....

arkdasım ben konyada uzun zamn dır taklacı güvercin beslıyorum kendımce guzel kuşlarım var bende ılk beslemeye basladığımda aynen senınkı gıbı bırkere kovalıyorumdamdan aksama kadar ındıremıyorum damdam kovalıyorum baska dama gıdıyo aksam zor gelıyo bunu tek caresı var kuşları aç bırak
bırde hepsnı aynı anda salma
tek tek dene hangisi oraya meıllıyse onu cıkar bırde yanlarına ucan kuş bulursan ıyı olur bırde en önemlısı SABIR arkdasım

çok saolun . bakacaz bi şekilde çaresine

hepsini sat yerine bir çift güzel kuş al kafan rahatlasın

Geri