Kuşlarım Ucmuyor Lütfen Yardımınıza Cok İhtiyacım Var ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kraldevre71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Orhan Yıldırım
Meslek
Mobilya
İlgi Alanı
Kediler
Beyler Öncelikle Ben Ankara Mamaktan Orhan Ben 6 katlı Binanın 5 kattında Balkonda Besliorum Ve 1 cift alışmış Taklacı Güvercinim Var Binbamızın önü Acık Yani rahatlıkla Ucabilir Ama benim kuslar kovalıyorum ve direk bizim catıya konuor ve aradan 5-10 aralıkla kalkıp 2-3 tur atıp geri catıya konuolar ve baya bi zaman geçtikden sonra direk iniolar bunlar icin ne yapabilirim ..... Ltfn Yorumlarınızı Esirgemeyin Şimdiden Cevaplarınız İcin Teşşekürler ...

Yemi azltın , kuşları tok uçurmayın , eşlerin birer tek lerini çatıda bırakın , o bahsettiğiniz çatıya kuşlarınızın konmaması için kuşları kaldırmadan öne tedbir alın yani birisi çıkıp bekleyebiliyorsa beklesin kuşları çatıya bastırmasın ancak dikkatli olun tehlikeli ise hiç gereği yok ,.. Kuşları birden bire sıkıştırmayın azar azar yorun kuş uçup yorulunca sizin damınıza inmeye alışsın öne.
Havada daha çok klan kuşla veya kuşlarla diğer az uçanları birer ikişer uçurun ki az uçanlar çok uçanlara uyum sağlasın belli bir süre sonra..
Gözü yerde olanların hepsini bir kaldırmayın , kuşlar tüyde ise biraz bekleyin tüyden çıksınlar, yaşlı kart kuşlar ise uçuma alıştırmak çok daha güç olur, helede genç kende uçurulmamış maraz kuşsa çok zor , yavru kızmalarını ve yavruları uçurun onlar daha çabuk açılır ve uçmaya daha hevesli olurlar .. selamlarŞEREF

Teşşekürler Şeref evet kusları ac ucuruyorum bende zaten 2 cift kus var 1 ciftini ucura biliorum tüydeler tüyden önce biraz daah iyiydi, ama aynıydı yeni kuslar alcam ama bilemiorum bunlar neden ucmuor ..

Biraz sabır gerekiyor bene birden bire olmuyor gerçekten .. elinizdeki kuşlar çok özel kuşlar değil ise zamanda haramanın manası yok... Yok iyi kuşlar ise uçmasalarda yavrularını uçurur bakarsınız, ben şahsen dışarıdan gelen kuş uçsada oynasa da çok özenmem ona, kümesten çıkan yavruların uçurulması beni daha çok cezbediyor .... selamlarŞEREF

Kuşları çatının üstünde uçurmaya çalışın çıkın çatıya ordan uçurmaya çalışın bide. Çünkü balkonda hem görüş alanınız hemde kuşlara etkiniz az olacaktır. Zaten taklacılar söküldüğü zaman balkona inmekte zorlanacaklardır. O yüzden taklacı ırkı bırakıp balkonda bakabileceğiniz form ırklarına (demkeş,buhara,hünkari, vb) da yönelebilirsiniz. Yada uçan ve balkona inmekte sorun yaşamayacak kuşlarda (dönek,dolapçı,kelebek vb) besleyebilirsiniz.

Geri