Kuşlarım uçmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan juxel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

juxel

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
semih albayrak
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
abilerim ben kuş beslemeye yeni basladım 2-3hafta oldu kuşlarımın kanadı acık fakat ucurunca sürekli baska catılara konuyorlar suana kdr en fazla 2 tur attılar acaba normalmi sürekli havada durmaların bir cagresi yokmu?

Arkadaşım kuşları 24 saat aç bırak ve aç sal.yuvanın içine yem at.o kuşlar hemen yem yemek için gelirler ve böyle böyle alıştırırsın.Ya da çok uçan performans kuşları al alıştır yuvana.Uçur.Diğerleri de onları görsün uçmaya başlasın.

birde dedigin gibi yapayım

ugraşma boşuna bende 3aydır kovalıyorum şerefsizleri uçmuyorlar. Yüksek çatıya konuyorlar 2gün aç bıraktım yine uçmadı 5kere aynı konuyu açtım 4kişi yazdı yadıklarınıda denedim olmadı tavuk gibi besle gitsin ben öyle yapıyom KİMSE YARDIM ETMİYOR UGRASMA

Hava serinken aç sal.çatı yakınsa konmalarına izin verme.her gün Aynı zamanda ucurmaya çalış.Yaşlı değilse kuşlar zaaten uçar.

Kardeşim 13 yaşındasın büyük olasılık pazardan kuş almıssındır 5 10 tllik o kuşları ne yaparsan yap uçuramazsın ancak bakııcı yaparsın paran varsa pazardan kuş alma kuşçuların damlarına çık satılık kuşlarını gör ucursunlar begenirsen al kuşlarının fotosunu koyarsan ne ırkı olduguna bir bakarız kırmamı değilmi cevaplar gelir..

5-10 tl ye aldım tmmda kuşçu abilerimden de hediye

kuşlarım nerde bilmiorum bile akşam kendileri geliorlar öff yha

Yazdıgımı neden siliyorsun demekki dogru söylüyorum gidip pazar kusu alırsan tabii uçmaz düzgün bir kus al bakalım nasıl uçuyor hem kusculuk zevkini alın hemde buralara konu açman DANDİK KUŞ BESLEME!!

yarım yazdıydım cümleyi

düzeltiyim ben senin mesajını silmemiştim

ben senin mesajını silmedim ki

MEHMET1194 ARKADAŞIMIZ DOĞRU SÖYLEMİŞ KATILIYORUM

Neden yazımın altında juxel tarafından silindi diyor.Neyse boşver dediğiimi yap pazardan 5 10 tl ye kuş alma kaliteli kuş al bak nasıl kuşçuluk zevkini alıyorsun.

usta pazar4la alakası yok BENİM EN DÜŞÜK KUŞUM 100TL UÇMUYOR NE ALAKASI VAR ALÇAK ÇATI BELKİ O YUZDENDİR BİDE UZAKLAŞTIRMA VERİYORLAR BÖYLE YAZINCA

Valla bence pazarla alakası var kuş uçmuyorsa kuşu izlemeden alıyorsunuz o zaman öle pazarda ipe baglayıp kus ucunca ooo güzel kus denmez dama çıkacan adam damda ucuracak izliceksin baktın kuş iyi sökülmüş uçuyor ne kadar abi bu 100 tl al baba paranı ver kusu götürecen damına sonra babalar gibi uçuracaksın ben adana güvercini besliyorum herifler gidip pazardan adana alıyor la adana izlenmeden alınırmı hiç çıkacan dama adam uçuracak baktın iyi çırpınıyor kuş alacan inecen pazardan aldıgınız kuştan hayır gelmez..

dediklerine katılmıyorum ben zaten uçurupda aldım bende uçmuyorlar :D

Kardeşim alınma ama sende sorun var o zaman adamda kuş uçuyor sende uçmuyorsa o zaman sende bir anormallik var ya kuşu uçurmayı bilmiyorsun yada kuşu çok yatırdın benim aldıgım kuş adamda uçuyorsa bendede uçuyor ben böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım...

çatı alcak kuş tam uçuyor yüksek bina var yapışık bizim binaya ona çarpar gibi oluyo hemen çıkıyo tepesine belkide o yuzden uçmuyor 2-3-4-5-6 kuş deil 35 kuş var hiçbiri uçmuyor

bak kardeşim kuş pazardan alınmış ucmak fln bunlar boş ürafe laflafdır bide 2-3 hafta oldu demissin la sen daha kuşları alıştırmıssn ne ucurması :) hem kuşlarım gitiyor diyorsn nie gitiyor evini aramaya ama geri geliyorlar sen onları akşamdan akşama emle ürkütme catına at dursunlar .. böyle böyle alıştır 1hafta sonrada azar azar kovalamaya başla.Ve bide pazardan alınan kuş kötü fln geçin bu işleri arkadaşlar bakın ben 4tane yavru aldım pazardan 20tl ye hemde sudan ucuz perçinleri basıkdı paçaları uzundu yavrulaırn bn aldm millet oyunsuz dedi smdı bn onlardan soy yaptm :D ve smdı 100 tlye vermiyorum o kuşların yavrularını :D

bizim evimiz biraz alcak sanırsam o yüzden cünkü bizim yan tarafta kuş besleyen bir abim var kuşum ona gitmişti onun kuşlarıyla beraber ucurdu baya uctu

Geri