Kuşlarım uçmuyor!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yavuz06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Yavuz06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yavuz Selim
Meslek
Aşçı
İlgi Alanı
Kediler
Balkonda besliyorum 3. Kattayim bina 11 katli ucurdugum zaman ust balkonlara konuyolar sonra catiya aksam iniyolar ilk baslarda bir kac dakika ucuyolardi simdi hic ucmuyolar ne yapmaliyim catidan kovalama sansim yok

Üzgünüm ama , 11 katlı binada 3 üncü katında kümesiniz varmış ve orda kuş uçurmanız bi nebze , imkansız sayılabilir isterseniz siz bu imkansızı tabikide başarabilirsiniz , zor bişey değil uzaklardan salarsınız aşyadasan salarsınız tabikide kuşlarınız iyi biliyorsa evini ne zamandan beri sizde olduklarının hiç bir önemi yok etrafı tanımaları damları çatıları tanımaları gerekir sizin yerinizde olsam , 2 çift salam bir çift bulur , balkonun yarısını salma yapar yavru alırdım imkanı olan eşe dosta yavruları verir, onlarda izlerdim 11 kat diyorsunuz sıkıntı , komşular rahatsız olabilir sağlıcakla .

Kolay pes etmicem uzaktan ucurcam hergun elimden geleni yapcam bakalim onlara verdigim emegin karsiligini bana verirler insallah simdiye kadar komsular birsey demedi bazen bakiyolar falan ama merakli gözlerlee: )

Bence besliyeceginiz irka imkanlariniz dorultusunda karar vermeniz kanimca daha dogru olur. Mesela posta,tipler, bango, dogu kuslari filo ucucular sizi daha rahat ettirirler diye dusunuyorum basarilar dilerim..

yer sorunu olduğu için öneri yapmayı hiç sevmem su tür besle şu ırk besle ya brak arkadaşım adam ne istiyorsa onu beslesin bu yaptığımız işin ırkı yoktur yaptııgımız iş hevesde değildir, insan neyin hayalerini kuruyorsa onu beslesin yok sunu besle bango besle , brakın bu boş lafları , siz iyi bir seyis oldukdan sonra , sizin uğrunuza uçmayan oynamayan kuş utansın , yarın ilk işin kuşlarını al karton kutunun içine , evin arka tarafından at hiç uçmayan kuşların 4 5 tur attığını göreceksin öbürsügün , birazdaha uzakdan öle öle öle kuşları kovala adam , 12 katlı binaya taklacı alıştırmış zoru başarmış ben inanıyorumki sen bu kuşları uçuracaksın kardeşim hadi sağlıcakla kal unutma bu iş zamanla olur birden olmaz en iyisi sende olması için sana zaman lazım .. ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİMKİ , KUŞLAR DİSİPLİNLİ HAYVANLARDIR YEMLE TERBİYE EDİLEBİLİR , BEN NE KUŞCULAR GÖRDÜM İNAN BANA 12 KATLI BİNANIN BODURUM KATINDA KUŞ UÇURAN , AGAÇLARIN ARASINDAN 1 2 DİREK OYNAYAN KUŞLAR DAHASIDA DAHASI , SEN BU İŞİ BAŞARACAKSIN ONLARA TERBİYE VER , HERGÜN BELLİ SAATLERDE UÇUM YAP ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE HERGÜN 3 DE UÇUR AÇ KARNINA YEMİNİ VER KAPAT GİBİSİNE UÇARLAR ACELE ETME , ZAMANLA UÇACAKLAR OYUN ACACAKLAR ELİNE SALAM KUŞ GEÇECEK BULACAKSIN YAKALAYACAKSIN VESAYRE VESAYRE HEDİYE GELECEK HERŞEY ZAMANNN ....!!!! :heyo:

uçum için evin önünde park vs varsa taşıma kafesi tarzında küçük bir kafese alıştırıp gündüz uçurup gece balkon kümesine koyarsın birde en önemlisi yer terbiyesi ve yem terbiyesi hadi kolay gele

Ilyas kardes ilk once ben kimsenin besledigi irki elestirmiyorum tutki arkadasi elestireyim sen taklaci sevdalisi oldugun icin zafin olduortada sen bence kelimelerine daha dikkat ederek konusmalisin ben hayvandan daha cok insana deger veririm kal saglicakla

2 gundur kuslari 150 metremilerden atiyorum ilk gun hemen konanlari bugun ucurmadim daha cok kalan iki disimi ucurdumm 10 dkya yakin uctularrr bu bnile mutlu etti beni zmanlaa daha cok ucacaklar insallahh

Apartmanda güvercin beslemek hangi irk olursa olsun ( tabi süs irklari haric )zordur Hem senin icin hem guvercinlerin icin hemde apartman sakinleri icin ama sen bunlari birsekilde aşmışındır artık. Uçmayan kusu ucurmak biraz cefalidir ama hergün ayni saatlerde ucanlarin arasina ucmayanlardan at devamlilik cok onemlidir tok kus ucmaya pek heves etmez birde ilk baslarda fazla sıkıştırmamak iyidir yoksa kus kendini aticak yer arar. Tasima kafesi olsun seyyar kafes olsun cok zevklidir ucurmasi...

SAYGILI OLALIM ..!

yok sunu besle bango besle , brakın bu boş lafları

İLYAS ; SAMET YAZILARINDA ÇOK DİKKATLİDİR..SENİN DE DİKKAT EDEREK YAZILARINDA ÖLÇÜYE ÖNEM VERMENİ BEKLİYORUM.

DOSTLAR ARASINDA OLDUĞUMUZU UNUTMAYALIM.ARGO YA ,SOKAK MUHABBETİNE KAYMAMAYI ,.DİLERİM.

YAVUZ 'UN KUŞLARI DA ANTRENMAN LA ; ZAMAN VE SABIRLA .....UÇACAKTIR.İNŞALLAH .GÖNLÜMÜZCE OLMALARINI TEMENNİ EDİYORUM.

Geri