yer sorunu olduğu için öneri yapmayı hiç sevmem su tür besle şu ırk besle ya brak arkadaşım adam ne istiyorsa onu beslesin bu yaptığımız işin ırkı yoktur yaptııgımız iş hevesde değildir, insan neyin hayalerini kuruyorsa onu beslesin yok sunu besle bango besle , brakın bu boş lafları , siz iyi bir seyis oldukdan sonra , sizin uğrunuza uçmayan oynamayan kuş utansın , yarın ilk işin kuşlarını al karton kutunun içine , evin arka tarafından at hiç uçmayan kuşların 4 5 tur attığını göreceksin öbürsügün , birazdaha uzakdan öle öle öle kuşları kovala adam , 12 katlı binaya taklacı alıştırmış zoru başarmış ben inanıyorumki sen bu kuşları uçuracaksın kardeşim hadi sağlıcakla kal unutma bu iş zamanla olur birden olmaz en iyisi sende olması için sana zaman lazım .. ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİMKİ , KUŞLAR DİSİPLİNLİ HAYVANLARDIR YEMLE TERBİYE EDİLEBİLİR , BEN NE KUŞCULAR GÖRDÜM İNAN BANA 12 KATLI BİNANIN BODURUM KATINDA KUŞ UÇURAN , AGAÇLARIN ARASINDAN 1 2 DİREK OYNAYAN KUŞLAR DAHASIDA DAHASI , SEN BU İŞİ BAŞARACAKSIN ONLARA TERBİYE VER , HERGÜN BELLİ SAATLERDE UÇUM YAP ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE HERGÜN 3 DE UÇUR AÇ KARNINA YEMİNİ VER KAPAT GİBİSİNE UÇARLAR ACELE ETME , ZAMANLA UÇACAKLAR OYUN ACACAKLAR ELİNE SALAM KUŞ GEÇECEK BULACAKSIN YAKALAYACAKSIN VESAYRE VESAYRE HEDİYE GELECEK HERŞEY ZAMANNN ....!!!! :heyo: