Kuşlarım Uzakta Uçuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmrEmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 902

EmrEmr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Seven
Meslek
Sigorta
İlgi Alanı
Kediler
S.a Arkadaşlar Bende Taklacı Güvercinler Var Kuşlarımı Atıyorum Fakat Değişik Yerlerde Uçuyorlar Yaklaşık 1 km ilerde Siteler Var Sitelerin Çatısında Yada Baz İstasyonu Olan Bir Mahalle Var O Tarafta Uçuyorlar Finalde Acıkınca Gelip İçeri Giriyorlar.

Bunun Sebebi Nedir Neden Benim Çatımın Üstünde Oyun Yapmıyor Uçmuyor Gidip Uzaklarda Zor Göreceğim Yerde Uçuyolar Güvercinlerdemi Bi Anormallik Var

istanbulda son bir kaç haftadır gerçekten çok şiddetli rüzgar söz konusu özellikle bnm besledıgım yerde avcılarda
muhtemelen bu şiddetli rüzgar sebebiyler kuşlarınız eski rotasında uçmuyor olabilir sorun rüzagar deilsede kuşlarınızın sizin üstünüzde uçmamasınn tek sebebi seyistir!

nasıl bi yol izliycez kuşlar yeni alıştı daha atıyorum uzaklaşıyo direk müdahale şansımı var

EmrEmr' Alıntı:
nasıl bi yol izliycez kuşlar yeni alıştı daha atıyorum uzaklaşıyo direk müdahale şansımı var
bunun için gerçektwen çok yararlı bilgiler forum konularında mevcut biraz araştırma yaparsanız eminim daha iyi bir seyis olabilirsiniz bol şans.

Geri