Kuşlarım Ve Ben :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simsek123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

simsek123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut Şimşek
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Ve GELELİM MİSKİYE BEYLER BU MİSKİNİN GÖZÜ BÖLEYDİ ALDIGIMDA ADAMDAN GÖZÜNÜ NASIL DÜZELTEBİLİRZ YARIDM MİSKİ DİŞİ GÜZEL KUŞ ..

Arkadaşlar bugun Kuşları yemletirken bi foto alıyım dedim , Fotoda sarı baskamla miskimde sadece sorun var sarı baskamın sorunu ayağı dün kan topladı bugün aspirin verdim miskiyede aspirin verdim ve sonra bol bol yemlettim arabda bir sorun yok uçuyor kaçmıyor bugun denedim :) Ve Arkadaslar fotolarımızı koyduk öle öle işte :))

Ekli dosyalar

• Görüntü0096.webp
    Görüntü0096.webp
    64.8 KB · Görüntüleme: 2,240
  • Görüntü0090.webp
    Görüntü0090.webp
    53 KB · Görüntüleme: 2,251
  • Görüntü0093.webp
    Görüntü0093.webp
    56.4 KB · Görüntüleme: 2,207
  • Görüntü0092.webp
    Görüntü0092.webp
    52.5 KB · Görüntüleme: 2,193
  • Görüntü0094.webp
    Görüntü0094.webp
    56.4 KB · Görüntüleme: 2,208
umut güle güle besle baslangıçlar hep böyle olur göre göre dahada gelişeceksiniz paylasım için tesekkürler

Eywallah dayı Bu miskiyi düzeltmem lazım . Miskinin gözündeki yara ile ilgili bilgi bilen ilaç bilen abilerim kardeşlerim varsa yorumlarını bekliyorum yorumun için teşekkür muharrem dayı .

bende bitane dişi bal göğüs miski aldımm gözü böyleydi adam bir ilaç sürdü şimdi yavaş yavaş geçti allaha şükür....

kusun gozundeki ur ise tedavi edilmelidir.. kusun gozune genta damla damlatıp ve teramsimin göz kremi surebilirsin

baskanin ayagindaki sorun nedir ..disi mi o kus acaba yumurta felcinemi girdi ... eger oyle ise belli bir muddet sonra duzelir ..vitamin ve kalsium eksikliginden dolayi olabilir ... kuscularda satilan kil ve taslardan almani tavsiye ederim ...

Bence sen kuşçuluğu bırak yaşın küçük,yerin de müsait değil gibi hayvanlara eziyet etme.
AyaK altına düşürdünüz kuşçuluğu iyice,yazın her köşe başında 3-5 çocuk,ellerinde yılgın kuşlarla oradan oraya koşturup hayvanlara eziyet etmekten başka bir şey yapmıyorlar.

beslemiyorum ztn bırakalrı cok oldu :D konuyu kiltileyin adminlr silin hata.

Abi bence kuşçuluğu bıraksan iyi olur kuşlara daha fazla eziyet etme.

ayrıca mahmut abi çoook haklı.

Caner Aydos

kusun gözü sulanmıs ve buyuk ıhtımalle nezledır ılacları satılıyor gozune damla damlat hiç birşeyi kalmaz :)

Geri