iLKERCaN
Üye
- Ad Soyad
- ilker unal
- Meslek
- oto boya
- İlgi Alanı
- Kediler
selam arkadaslar bende kuslarımdan kareler paylasmak ıstedım umarım begenirsiniz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[email protected]' Alıntı:İLKER ; HER CİNS KUŞ VAR ! BİR TEK '' BURSA OYNARI '' EKSİK . :haha: MAŞALLAH ..GÜLE GÜLE BESLE..
mavi leğen de çok amaçlı :haha: badana sonrası hem banyo hem suluk.. :haha: :slm:
kuşlar da renk ahenk ,ve rengarenk :tamam:
Eskilerden' Alıntı:Maşallah güle güle besleyin. bende akhisardayım oynarlardan ben hediye ederim size :haha:
OZANDA DA FAZLA YOK ELİNDE ŞU AN ; BEN SİZE OZAN İLE GÖNDERİRİM..iLKERCaN' Alıntı:Eskilerden' Alıntı:Maşallah güle güle besleyin. bende akhisardayım oynarlardan ben hediye ederim size :haha:
bugun aksarda ıdım erken gorse ıdım ugrardım yanınıza yavruları almaya
yorum yazan herkeze tesekurler
FeLix_' Alıntı:oynar koyarsan o kümese çok kuş kaçırırsın (hele bir de yüksek uçanı denk gelirse), bir de bu resimler tazeyse (bu döneme ait) başka kuş falan koyma, mazallah hastalıklı çıkarlar anlayamazsın sonra çok üzülürsün, ben de birine güvenip 1 takım oynar alıp ilaveten koydum kümese 1 ay içerisinde 60 a yakın kuş tırtladı.
Hiç bozma düzenini, maşallah hepsinin neşesi yerinde