Kuşlarım ve Kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iLLeqaL54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

iLLeqaL54

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Furkan Doğan
Meslek
Öğrenci - Bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
Taklacılarım ve kümesim .. (:

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0443.jpg
    Fotoğraf0443.jpg
    477.5 KB · Görüntüleme: 1,693
  • Fotoğraf0466.jpg
    Fotoğraf0466.jpg
    481.2 KB · Görüntüleme: 1,686
  • Fotoğraf0469.webp
    Fotoğraf0469.webp
    292.3 KB · Görüntüleme: 1,639
Devamı..

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0470.webp
    Fotoğraf0470.webp
    241 KB · Görüntüleme: 1,687
  • Fotoğraf0475.webp
    Fotoğraf0475.webp
    190.7 KB · Görüntüleme: 1,646
  • Fotoğraf0452.jpg
    Fotoğraf0452.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 1,557
Ve kümesim..

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0454.webp
    Fotoğraf0454.webp
    434.5 KB · Görüntüleme: 1,719
  • Fotoğraf0455.webp
    Fotoğraf0455.webp
    345.5 KB · Görüntüleme: 1,672
  • Fotoğraf0456.jpg
    Fotoğraf0456.jpg
    375.1 KB · Görüntüleme: 1,697
FURKAN YUMURTALI KUŞLARIN YUVASININ ÖNÜNE YUMURTALARIN YUVARLANMAMASI VEDE ÇIKDIKLARINDA YAVRULARIN DÜŞMEMESİ İÇİN DÜZGÜN 5 10 SANTIM YÜKSEKLİGİNDE BİR ÇITA ÇAK DAHA İYİ OLUR GÜLE GÜLE BESLE GÜZELMİŞ KUŞLARIN

RadiKEL' Alıntı:
Maşallah kuşların sağlıklı görünüyor , kümesin de gayet ferah. Göründüğü kadarıyla çatıda besliyorsun galiba, uçurabiliyor musun kuşlarını?

Yok. Çatıda değil yerde besliyorum (: Kuşlarım her zaman uzun uçmuyolar genelde çatıdan çatıya uçuyolar (: Kuşum 2 gün önce yumurtladı bugünde 2. yumurtasını yumurtladı inş. onlar uzun uçar (:

kuscu_marik' Alıntı:
FURKAN YUMURTALI KUŞLARIN YUVASININ ÖNÜNE YUMURTALARIN YUVARLANMAMASI VEDE ÇIKDIKLARINDA YAVRULARIN DÜŞMEMESİ İÇİN DÜZGÜN 5 10 SANTIM YÜKSEKLİGİNDE BİR ÇITA ÇAK DAHA İYİ OLUR GÜLE GÜLE BESLE GÜZELMİŞ KUŞLARIN

Teşekkür ederim abi. Dediğini uygulıcam :)

arkadaslar buraya resım ekleme konu acma nasıl yapabılırım uye oldum ama hala cozemedım sımdıden tskler bende yenı basladım guzel bı kumes yaptım 3 gun surdu:):) paylasmak sızlerle fıkır alısverısı yapmak ıstıyorum sıdmıden tskler tekrardan bol yavrulu guzel ucuslar

yere muşamba gibi birşeyler yazmışın bence onu kaldır kuşların dışkıları kurumaz ve paçaları çok batar sualrıan dışkı karışır böyleliklede çok çabuk hasta olurlar hatta ölürler sen hasta olduklarını anlayana kadar.kasaların önünüde keske öyle yapmasaydın o öne balkon salması gibi yaptıgını düz olara kkasaya civile bence çünkü hem kasa yamuk duruyor hemde yavrualr buyunce yuvadan cok atlarlar diğer kuşların gazabına uğrarlar özellikle kızgın erkekler eşlerlerken öldürürler.

maşallah güzel kuşlar
kardeşim yerde bakıyosan dikkat et bak fareler ve gelinçikler tahtayı kemirip kümese girebilir
benim önerim kümesin tahta yerlerini tenekeyle kapla sonrada yerle birleşen tenekeli bölgelere o böşluğu kapataçak kadar 4..5 santim beton dökersen daha iyi olur

maşallah

Bi yerden Hatırlıyorum Galiba Bu kümesi ve kuşları :)

icessberg' Alıntı:
Bi yerden Hatırlıyorum Galiba Bu kümesi ve kuşları :)

Doğrudur yeğen :)

Maaşallah..bende çok istiyorum tekrar beslemeyi ama yer yok :s

Geri