Kuslarım ve Kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muhammet002
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muhammet Eroğlu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle merhabalar her türlü eleştriye açığım kuşlarımı yeni aldığım için kanatlarını bantladım kümesimi büyütme imkanım var biraz aceleye geldi 2-3 çift için yeterli bence kuşları alalı 3 gün oldu farklı yerlerden aldm sizce eş olmuşlarmıdır tahminen kaç güne yumurtlayabilirler
cinsleri nedir (ankara nın bi beldesindeyim sinekli diyorlar) nette bulamadım. (Arka tepeli dişi tepesiz erkek)

Kn5ozB.jpg

x04APR.jpg

wvQlzp.jpg

KqmaqQ.jpg

wvQldm.jpg

ek1a3y.jpg

xYja2A.jpg

Buda 11.01.2014 tarihinden yan komşunun ağacındaki atmaca. :tamam:
xVgGAR.jpg

Re: Kuslarım ve Yeni kümesim

bir haftaya yumurtlar inşallah kümesinde folluk yok folluk almalı veya kendin yapmalısın

Dişi kanat kırıyor zaten eşe girmişler kuşlarda güzelmiş havadada öyle olurlar umarım :)

Teşekkür ederim abilerim.

Kuşların güzel ALLAH tüyü kadar ömür versin bol yavrular alman dileğiyle :slm:

Kuşlar güzel maşallah kafama komşunun atmacası takıldı alışmasın sonra senin kuşlara :hhh: :hhh:

Arkadaşım kümesinin büyüklügü şuan için yeterli gibi gözüküyor kapının sağ tarafına 4 adet tünek koyar karşı tarafa yemlik suluk koyarsan yan taraftaki raf niteligi taşıyan dolabların yerine 6 adet kadarda limon kasası atarsan tadından yenmez vala HAVALANDIRMA ŞART . İÇERİNİN GÜNEŞ GÖRMEMESİ DE KÖTÜ Bİ DURUM ..

ilyas abi yararlı konulara değinmişsin teşekkür ederimde bu limon kasası büyük gelir gibi duruyo ya onları ne yapıyım ortadan falan mı keseyim bi örnek resim bulabilirsen çok iyi olur. :hhh:

ilyas abi yararlı konulara değinmişsin teşekkür ederimde bu limon kasası büyük gelir gibi duruyo ya onları ne yapıyım ortadan falan mı keseyim bi örnek resim bulabilirsen çok iyi olur. :hhh:

bence çok iyi bir başlangıç Allah bol yavrular nasip etsin..

masallah kuslar guzel. kuslarin yerdeki durumlarina baktigimda bana cok fazla oyun yaparlar gibi gelmedi. ama yinede hic belli olmaz, iyi kotu guzel baslangic yapmissin. bu arada agactaki yirtici kerkenes tir. kerkenesler guvercinlere dalmazlar, ama kuslari huzursuz edip havalanmalarina neden olurlar. bazi kuscular kuslarina daldiklarini soylese de daha once boyle bir olaya sahit olmadim. bursa'dan selamlar.. :slm:

Kuslar güzel ama dikkatimi ceken kusun iki kanadini batlamisin bence iki tarafi baglamak dogru degil tek kanat baglarsan denge bulamaz ikisinide baglar san denge bulur :tamam:

çokmu yorum istion al sana yorum (sikeyim kuşunu boş adam boşluk tuşu bile senden daha çok işe yarıyo)

the fix yorumun için teşekkür ederim bana atmaca gibi geldi ama haklısın birbirlerine çok benziyolar :)

108.JPG

Limon sandığı dedigim bu kardeşim , bence 6 adet 2 adet yan yana 3 adet üst üste rahat bişekilde sığar gibi gözüküyor karşı taraf yemlik suluk ve tahtadan yada hazır tünek alıp 4 5 adette kapının sağ tarafına çakarsan güzel olur heleki kuşlar için içeride havalandırma ve pencere sistemide olursa sağlıklı ve hijyenik bir kümes yaratmış olursun kuşlarında maşallahı var umarım hep böle gözükür seni tatmin ederler , sağlıcakla kal

Limon kasası bulamadım bu karton kasaları buldum iş görüceğini düşündüm bi kaç arkadaşımda bunlardan kullanıyolardı
kasaların önünden biraz kestim üst üste 4 adet koydum içlerine çimentonun içine katılan çakıllı kumdan attım tünek görevi görmesi için karşıdan bi tahta çektim hoş bi görüntü olduğunu düşünüyorum sizce ?

Geri