KUŞLARIM VİDEO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar kuşlarımı video ya çekmeye çalıştım... Umarım beğenirsiniz...
[dailymotion]xbngo6[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/xbngo6 ... ri_animals

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

selamunaleykum sinan
masallah yok yok sinan kuslar saglikli duruyor arap akkuyruk ve beyaz percemli cok guzeller huzurla beslemeni dilerim
saygilarla ferhat

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum sinan
masallah yok yok sinan kuslar saglikli duruyor arap akkuyruk ve beyaz percemli cok guzeller huzurla beslemeni dilerim
saygilarla ferhat

Aleykümselam Ferhat abi...
Beğendiğine sevindim, sağolasın...

............SİNAN ÖZTEKİN..............

Maşallah sağlıklı neşeli kuşlar , kümes biraz ufak olmasına karşın kuş sayısı biraz fazla gibi geldi bana . Sürekli açıksa bir sorun olmaz sanırım , ancak uzun süreli kapalı kaldıklarında sıkıntılarla karşılaşa bilirsiniz .. Keyifli günler dilerim . selamlarŞEREF

Kuşlar iyi güzel de içtikleri su pis gibi geldi bana...Birde kümes ykılcakmış gibi duruyo..

şeref' Alıntı:
Maşallah sağlıklı neşeli kuşlar , kümes biraz ufak olmasına karşın kuş sayısı biraz fazla gibi geldi bana . Sürekli açıksa bir sorun olmaz sanırım , ancak uzun süreli kapalı kaldıklarında sıkıntılarla karşılaşa bilirsiniz .. Keyifli günler dilerim . selamlarŞEREF

Teşekkürler Şeref abi bu kümese bu kadar kuşun fazla olduğu konusunda haklısın... Bu aralar yine biraz daha azaltma yapacağım. Sayı 25 falan olacak şimdi 35...Ama kuşları her gün salma kaldıkları için bi sorun olmuyo... Tabi artık kış geliyo sorun omaya başlar en iyisi azaltmak...

.............SİNAN ÖZTEKİN...............

triko16' Alıntı:
Kuşlar iyi güzel de içtikleri su pis gibi geldi bana...Birde kümes ykılcakmış gibi duruyo..

Kardeş eyvallah da sen kümesin o dış kaplamasına bakıp böyle konuşma... SAnırım parça paröa duruyo diye öyle diyosun ama onlar yalıtım levhaları... Yoksa ben devamlı o kümesin üstündeyim Allah'a şükür hiçbirşey olmuyo...bİrde o dışardaki suda genelde yıkanıyolar o yüzden öyle...

...........SİNAN ÖZTEKİN...........

gökay' Alıntı:
Sinan yakında oyun videosuda koy, cekim kaliteli.

Artık kış geldiği için biraz zor olacak ama inşallah onuda eklerim yakında...

.............SİNAN ÖZTEKİN................

Valla kardeşim ne diyeyim ben dahil herkes izleyebiliyor... Ne diyor yani açılmıyo mu? sorun ne?

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

Selam
Maşallah yerin fena değil ama kaçak güvercin yakalamaya meraklısın gibi geliyor bana biraz ayıklasan fena olmaz sanırım.

sinan yok yok valla kafeste avare bol galiba sizin oralarda maşallah sağlıklı güzel kuşların var.

masallah her telden var benimde orta okulun ilk zamanlarinda ayni boyle bir duzenim vardi pacasiz sayalar gozon taklacilari azman saya karisik havada tuy gormeyim alayina partal :)) :hhh: ...

mavigalaca76' Alıntı:
Selam
Maşallah yerin fena değil ama kaçak güvercin yakalamaya meraklısın gibi geliyor bana biraz ayıklasan fena olmaz sanırım.

Kaçak ben istemesemde mutlaka geliyo çünkü bizim burda kuş besleyen çook kişi var( dikkatinizi çekerim kuşçu değil, kuş besleyen).. Çok ayıklamalar yaptım bu aralar yine yapmam lazım haklısınız..

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

blueye' Alıntı:
sinan yok yok valla kafeste avare bol galiba sizin oralarda maşallah sağlıklı güzel kuşların var.

Eyvallah Tezcan abi kaçak bol...

.........SİNAN ÖZTEKİN...........

kuşçu batuhan' Alıntı:
kusların çok güzel allah baaşlasın...maşşallah...

Eyvallah bilader, sende sitede yenisin galiba hoş geldin aramıza...

...........SİNAN ÖZTEKİN...............

tolgahan' Alıntı:
masallah her telden var benimde orta okulun ilk zamanlarinda ayni boyle bir duzenim vardi pacasiz sayalar gozon taklacilari azman saya karisik havada tuy gormeyim alayina partal :)) :hhh: ...

Aslında böyle iyi değil tek ırk beslemek lazım ama çoğunu uzun süredir beslediğim için vazgeçemiyorum. Kıyamıyorum satmaya..

............SİNAN ÖZTEKİN...............

Selamlar Sinan,
Öncelikle güvercinlerine Allah can pekliği versin,bir kaç tanesi dışında gayet sağlıklı görünüyorlar...
Gerçi bir çok arkadaş sayıca fazla olduklarını (Ben yabani ile beraber 37 saydım (: ) ve epeyce karışık olduklarını belirtmiş bende bu görüşteyim...
Ama senin yaşın itibarı ile düşünürsek hepimiz bu yollardan geçtik...
Bu sorumluluğu (Güvercin beslemek sorumluluktur... Hobi değil) devam ettirdiğin sürece biliyorum ki ileride gönlüne yatan bir ırka karar verip Kümes şartalarını da iyileştirerek yoluna devam edeceksin ben buna inanıyorum..(:
Ve sana izleyeceğin yolda başarılar diliyorum...
Son olarak olumsuz yorum yapan arkadaşlara (Sadece bu başlık altında değil yanlış yorumlanmasın) değinmek istiyorum;Çamur at izi kalsın siyasetini bırakın,bu o an için sizlerin egosunu tatmin edebilir belkide amma laf soktum ohh iyi oldu diyerek PC başında ( :hhh: ) diş gösterebilirsiniz.!
Ama inanın ki bunları yaparak bir yerlere varamazsınız,eğer illaki eleştiri yapılacaksa bunlar yapıcı eleştiriler olmalıdır...
Benim düşüncelerim bu yöndedir...
Sevgiler....

söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum adam ugrasmış vıdeo koymuş bizle paylaşmak için herkezın eksıklerı var bence daha yapıcı olalım arkadaşlar

cnbc1980' Alıntı:
Selamlar Sinan,
Öncelikle güvercinlerine Allah can pekliği versin,bir kaç tanesi dışında gayet sağlıklı görünüyorlar...
Gerçi bir çok arkadaş sayıca fazla olduklarını (Ben yabani ile beraber 37 saydım (: ) ve epeyce karışık olduklarını belirtmiş bende bu görüşteyim...
Ama senin yaşın itibarı ile düşünürsek hepimiz bu yollardan geçtik...
Bu sorumluluğu (Güvercin beslemek sorumluluktur... Hobi değil) devam ettirdiğin sürece biliyorum ki ileride gönlüne yatan bir ırka karar verip Kümes şartalarını da iyileştirerek yoluna devam edeceksin ben buna inanıyorum..(:
Ve sana izleyeceğin yolda başarılar diliyorum...
Son olarak olumsuz yorum yapan arkadaşlara (Sadece bu başlık altında değil yanlış yorumlanmasın) değinmek istiyorum;Çamur at izi kalsın siyasetini bırakın,bu o an için sizlerin egosunu tatmin edebilir belkide amma laf soktum ohh iyi oldu diyerek PC başında ( :hhh: ) diş gösterebilirsiniz.!
Ama inanın ki bunları yaparak bir yerlere varamazsınız,eğer illaki eleştiri yapılacaksa bunlar yapıcı eleştiriler olmalıdır...
Benim düşüncelerim bu yöndedir...
Sevgiler....

Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim E.Yavuz abi... Kuşların fazla olduğu ve karışık beslemenin kötü olduğu konusunda herkes haklı bunu bende biliyorum. Mesela 1 çift kırmam var birkaç kişiye dedim bunları sana vereyim mi yumurta falan baktırırsın diye; şuraya getirmen lazım, evime getir vs. dedikleri için kalıyor. Bende inşallah bu gün kaçarlar diye salıyorum ama gitmiyolar(başımın tatlı belaları :haha: ).. Yorumlar konusunda kimseye bişey diyemem ben buraya video eklediysem demekki gelecek her türlü yorumu kabul etmişim demektir. Tekrardan teşekkürler..

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

pıncır' Alıntı:
söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum adam ugrasmış vıdeo koymuş bizle paylaşmak için herkezın eksıklerı var bence daha yapıcı olalım arkadaşlar

Teşekkürler Ömer Bey... Eksiklerimi sizlerin sayesinde burda görüp düzeltmeye çalışıyorum. Arada istemediğim yorumlarda gelebilir, kimseye bişey diyemem. Ama şu konuda da iddiam var ki; bu sitede birkaç kişi hariç çoğu kişinin kuşları ve kümesi benimkinden kötü halde... Yanlış anlaşılmasın ben bu sözlerimle olnarı ezmek, onlara hakaret etmek vs. istemiyorum. Keşke dünyadaki en kötü kuşlar, en kötü kümes bende olsa, çünkü ben bu kafa yapısıyla çalışır adam akıllı hale getiririm kümesimi ama bana çamur atmaya çalışanların hali kötü...

...........SİNAN ÖZTEKİN..............

mahaşallah sinan kardeşim kuşlarının mahaşallahı var güle güle beslerdin inşallah
t.dağdan saygıalr selamlar :slm:

zirvede' Alıntı:
mahaşallah sinan kardeşim kuşlarının mahaşallahı var güle güle beslerdin inşallah
t.dağdan saygıalr selamlar :slm:

Eyvallah bilader saol. DAha iyilei sanada nasip olur inşallah...

............SİNAN ÖZTEKİN.............

eminaklan7' Alıntı:
sinan kuşların mahaşallahı var güle güle besle inşşallah

Saol. Emin abi... Daha güzelleri sizlere kısmet olur inşallah...

...........SİNAN ÖZTEKİN...............

Geri