Kuslarım yardım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berkin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Berkin2

Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
berkin irak
Meslek
Tekstil
İlgi Alanı
Kediler
s.a tüm cevap yazan arkadaslara ve abilerime teşekkür ederim şimdiden.Ben 2miski 1tanesi ballı gögüs 1tanede sabuni aldım.Arkadasım bana bunlar şebap bunlar süs Uçmazlar dedi Nede takla atarlar dedi anca çatıdan çatıya gelir dedi acaba dogrumu? Çok para verdim daha yeniyim 5aydır besliyorum kus bu kuslarıda yeni aldım.

resmini koyda görelim ayrıca arkadaşın uçmaz dıye soylemıs zaten sana.. gereklı egıtımle şebab ırkı guvercınlerde uçum ozellı gı kazanabılır

Şebabsa yavrusunu alırsın . Olmadı satarsın onların yerine uçan kuşlar alırsın

yakın zamanda foto atıcam fakat hiçmi uçmaz şebaplar? 10-15dk uçsa yter zaten

Şebab uçmaz diye bi kaide yok genelde kostüm olarak bakılıyor şebab uçar oynarsa deli oynar :P

şebap takla da atar uçarda kardeşim. amma kuşu yavruyken uçurup edersin ezilir biraz sonra hem uçar hemde taklasını atar. Bu oyun kuşunda da böyledir ekeleşince gene zorlarsın gene uçar herkezin her dediğine bakma. Oyun kuşundaki oyunu belki bulamazsın ama yavrularını al bir dene derim ben, baktın hoşuna gitmedi satarsın yavruları oyun kuşu alırsın
üzülecek bir sey yok

Yorum yzan herkese tşkler. Şenol abi sana ayriyetten teşekkür ediyorum saolasın dediklerini uygulayacagım.

Geri