Kuşlarım Yoldan Çıktı!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gölge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 579
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gölge

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Nuri ÇAM
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Ya arkadaşlar benim bir çift arap başkam var dişisi kümeste yumurtaya yatıyordu erkek kuş çatıda eşi olmayan dişi bir taklacım var onunla çiftleşti yani eşini bildiğin aldattı bu nasıl iş anlamadım böyle şey insanlarda olur ama kuşlarımızdada oluyormuş.
Benim kümeste ahlak diye birşey kalmadı anlayacağınız :haha:
Böyle bir şey normalmi yoksa erkek kuş artık onunlamı eş olur.Başıma böyle birşey hiç gelmedi tecrübeli arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirirse sevinirim...

İzleyip görmen lazım. Normalde tüm erkek kuşlar tüm dişilere öter, dişide kızgınsa eğer üstüne çıkmasına izin verir. Genelde tek seferlik ilişkidir yani :ckmk: :ckmk: :ckmk: Ama tabi bakarsın erkek yumurtayı falan boşvermeye başlarsa, o tek olan dişiyi bir kaç gün evine falan götür, gösterme yani birbirlerine..

..........SİNAN ÖZTEKİN..............

gölge' Alıntı:
Ya arkadaşlar benim bir çift arap başkam var dişisi kümeste yumurtaya yatıyordu erkek kuş çatıda eşi olmayan dişi bir taklacım var onunla çiftleşti yani eşini bildiğin aldattı bu nasıl iş anlamadım böyle şey insanlarda olur ama kuşlarımızdada oluyormuş.
Benim kümeste ahlak diye birşey kalmadı anlayacağınız :haha:
Böyle bir şey normalmi yoksa erkek kuş artık onunlamı eş olur.Başıma böyle birşey hiç gelmedi tecrübeli arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirirse sevinirim...

:haha: Başlık çok komik olmuş. Eşsiz dişiye aynı türden eş alıp, ne olur ne olmaz diye ilk yumurtalarını da kırarsan sorunu halletmiş olursun. Zaman değişti, aldatmalar yüzünden evler, yuvalar yıkılabilir :))))))

benimde başıma aynı olay geldi benim bir silik şekeri ala taklam var bu kuş cok kızgın bir erkek bir gün catıda eşi olan dişi bir maviyle çiftleşti gerçi kısır bir dişiyle defalarca çiftleşti. neyse mavi yumurtladı yavrular cıktı şimdi ikisde büyüdü biri mavi ala oldu diğeri sekeri oldu:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri