kuşlarım yükselmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xefsanex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

xefsanex

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bayhan Kurt
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
havacı taklacı kuşlarım yükselmiyor ve artık çok çabuk yoruluyolar nefes nefese kümese iniyolar çok çabuk susuyolar eskiden böyle değillerdi.bi tane yükseltici kuş alıp onunla uçurmayı düşünüyorum vanlı almayı düşünüyorum sizce hangi kuşu almalıyım en uygunu hangisi olur bide erkekmi dişimi almalıyım tşklr

Kuşlar önceden uçup şimdi uçmuyolarsa:
+ Tüyde olabilirler...
+ Yaşlanmış olabilirler...
+ Yatmaya alışmış olabilirler.
+ Birde taklacılar zaten fazla yükselmez. vs.......

Sence bunlardan hangisi ona göre bişeyler yazalım...

..............SİNAN ÖZTEKİN..............

1yaşındalar yaşlı değiller tüydede değiller sürekli uçan kuşlar yatıkta değiller acaba yorgunmu düştüler yazdan beri uçuruyorum kaç ayda bi dinlendirmek gerekir

kuşların e-coli veya salmonellada olabilir kyfsizlik ilk belirtilerdir

kusların kanatlarında eksik olabilir yada ucurdugun saatle alakalı olabılır vitaminsiz de kalmıs olabılırler bunu senın gözlemlemen gerekır bence 1-2 gun dinlendirmen iyi gelebilir ayrıca izleyip yüksek ucan oyun acmıs bir mardin alırsan yanına tek tek atarsanda faydalı olacagını düsünüyorum umarım yardımcı olabilirz

mardinide indirmesi zulümmüş diyolar ben sevmem öyle kuşu benimkisi in dedimmi inecek vanlı almayı düşünüyorum onlar yüksek ve uzun uçarlarmış

kuşların mardinse tek uçurmanı tavsiye ederim şimdi başka bi ırk alma yükseltcem diye mardinlerin uçusunu bozarsın tek uçur o keyfi varsa yükselir zaten

kara baş al bi çift her uçurucuya tavsiyemdir karabaş açılmasını isteyenede mavibaş tavsiye ederm

abı bence sole yap mardınlerle tipdediğim kuslarvardır yada bursa onlar gıbı kuslarla krsısık ucur ozaman gorsen kus nasıl ucuyoo

polllat' Alıntı:
Kuşlar önceden uçup şimdi uçmuyolarsa:
+ Tüyde olabilirler...
+ Yaşlanmış olabilirler...
+ Yatmaya alışmış olabilirler.
+ Birde taklacılar zaten fazla yükselmez. vs.......
:asla: :asla: :asla: :asla: :asla: :asla: :asla: :asla: :asla:
Sence bunlardan hangisi ona göre bişeyler yazalım...

..............SİNAN ÖZTEKİN..............

ABİ TAKLACI YÜKSEK UÇMAZ DİYORSUN AMA BENDE 6 TANE TAKLACI VAR YENİ YAVRU BİR GİTTİLERMİ BULUTUN GÖZÜNDE GEZİYORLAR BAZEN GÖREMİYORUM BİLMİYORUM BÜYÜYÜNCE NASIL UÇARLAR. :tamam: :tamam: :tamam:

Onlar antreman yaptıkça daha da uzar uçma süreleri, sürekli uçur, uçurmadan önce su içirme, inince de yavaş yavaş içmelerini sağla birden içmesinler.

alger' Alıntı:
Onlar antreman yaptıkça daha da uzar uçma süreleri, sürekli uçur, uçurmadan önce su içirme, inince de yavaş yavaş içmelerini sağla birden içmesinler.

:tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:
aynen katılıyorum
:tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:

Geri