kuşlarım yumurtlamıyor acil ( resimli )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patron35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

patron35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir yolcu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
abiler kardeşler merhaba . resimdeki kuşları alalı 2 hafta oldu çift halinde aldım fakat geldiklerinden beri değil çiftleşmek öpüştüklerini görmedim . erkek olan ( sarı ) kur yapıp ötüyor ama bunu yanında eşi yokken kümeste limon kasasında yapıyor . yavru almak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum . resimlere bakarak yorumlarınızı bekliyorum kuşların yaşlaarı hakkındada bir bilgim yok .s

Ekli dosyalar

• benim kuşlar.webp
    benim kuşlar.webp
    29.9 KB · Görüntüleme: 1,151
  • takla.webp
    takla.webp
    46.6 KB · Görüntüleme: 1,078
Kısa gagalı kuşlarda pek öpüşme görülmez erkek kasada iken eşini çağırıyodur güvercin bu hemen yumurtlayacak diye birsey yok yerine alışamamış olabilir ya da çok yumurtlatılılmış ve dinlenmede olabilir birazdaha beklemen lazım.

Merhaba,

bence kuşlarına kurt ilacı ver, sonrada vitamin ver sonrada karışık çerez biraz çetenesi bol olsun.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

YER DEGİŞİKLİGİ KUSDA STRES YAPAR YERLERİNE VE YUVALARINA ADAPTE OLMALARI GEREK ZAMANA BIRAK ALISIR ESLESİR YUMURTLARLAR SABIRLI OLABİLİRSEN HER SEYİN YOLUNA GİRDİGİNİ GÖRÜRSÜN EMİR KARDESİM

GÜLE GÜLE BESLE PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

abilerim tavsiyeleriniz için sağolun . kuşları bi kahveden aldım . aldığım gün dışarda ufak bi köpek kulübesinde baktım olmadı kediler dadandı içeri aldım geceleri . 3 gün falan böyle bi stres yaşadılar sonra kümes yaptım ve koydum . ama bu kümese koyalı 2 hafta oldu tık yok alışamadılar kaçmak istiyorlar gibi . sizce kümesi sevdirmek için ne yapmalıyım uçurmakta istiyorum

Geri