kuşlarım yuvalarını göremiyorlar yardım lütfennn:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan helan51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

helan51

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yunus baykal
Meslek
kuruyemişçi
İlgi Alanı
Kediler
en basta özür dilerim hepinizden yabancı kelime kullandıgım ıcın asıl konu kuslarımı salıyorum karsı catıya gıdıyolar ordada yabozlar kacak kuslar var benım kuslarım orda duruyorlar sonra catının bıraz daha yukarısına gıdıyolar :hungur: ağaclar oldugu ıcın yuvayı goremıyorlar :ckmk: bende obur balkona getırıyorum yuvalarını gorsunler dıye gectıklerı yerde serın oldugu ıcın yatıyorlar catıya oylece yuvaya bakıyorlar oglene dogru gelıyorlar bende kuslarımı arka bahceye cıkarıcam orası daha iyidir bence sizlerden fikir bekliyorum?

kuşları tok mu uçuruyosun eğer uçurmuyosan yemle pırıltı vermelisin böylece gelirler ama önce bu pırılıtıya alıştırmalısın.Eş ler mi eş iseler önce erkeklerini uçur sonra dişilerini farklı farklı metodlar deneyebilirsin böylece uçup yuvaya dönmeye alışırlar ve eşli uçurabilirsin benim düşüncem bu ama üstadlarımızın düşünceleri daha değerli.

merhaba yunus abi eğer arka taraf daha iyiyse bence yuvayı oraya al birde kuşları uçurunca aç uçur aç uçurki bir yere kondukları zaman yuvanın önüne yem attığında seni bekletmeden insinler saygılarımla

sağol arkadasım bır tane es vardı sattım arap çakmaklı esler karınları ac pırıltı yapmasıda baya zor gibi gelıor ama yınede denıcem tavsıyen ıcın sağol ama bence baska bır yontemıde vardır mutlaka bak geldı bıle sagol fıkrın ıcın dıger balkonda bakamam orası buyuk baktıgım balkondan gecebılıyolar anlamanız ıcın fotograflarını cekıp koycam ama fotografların nerden cekıldıgnı bılmıyorum

helan51' Alıntı:
sağol arkadasım bır tane es vardı sattım arap çakmaklı esler karınları ac pırıltı yapmasıda baya zor gibi gelıor ama yınede denıcem tavsıyen ıcın sağol ama bence baska bır yontemıde vardır mutlaka bak geldı bıle sagol fıkrın ıcın dıger balkonda bakamam orası buyuk baktıgım balkondan gecebılıyolar anlamanız ıcın fotograflarını cekıp koycam ama fotografların nerden koyuldugunu bılmıyorum kardesım abı demene gerek yok yasım okadar da buyuk deıl
yuvama dadanan kedıyı dun gece bekledım saat 10 a dogru geldı kuyruguna haydar la vurdum hemen atladı arkasından fırlattım haydarı kıcına geldı ondandır gozukmuor

Geri