kuslarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan malatyali44040
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
www.malatyaguvercini.azbuz.com
Ad Soyad
abdullah koç
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
Malatya güvercinlerimiz en iyilerinin resimleri

Ekli dosyalar

• 7734749[1].jpg
    7734749[1].jpg
    48.8 KB · Görüntüleme: 3,630
  • 7734851[1].jpg
    7734851[1].jpg
    41.4 KB · Görüntüleme: 3,657
  • 7733888[1].jpg
    7733888[1].jpg
    68.6 KB · Görüntüleme: 3,658
Paylaşım için teşekkürler semih kardeşim allah nazardan saklaısn hepsi birbirinden güzel. İnşallah alanlarda satanlarda bu güzel kuşların hayrını görürler.

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN.

merak ediyorum acaba bunların paçaları en çok ne kadar uzuyo? kaç cm? olur. iyi kuşlar allah bol yazru aldırsın.

hiç kesilmezse 16-17 cm olur

mrh arkadasım. cem arkadasım doğru soyluyor hıc kesılmesse 15 santımın üstünde oluyor. Ama kusa gorede değişiyor geneli 10ile 17 cm arasında pacası olanlar bizim gözümüzde daha değerlidir.Pacası ne kadar uzun olursa değeride o kadar artıyor.cem kardeşim seninlede tanısalım ms mi eklersen senin msn yı bulamadım ben ekleyeyim benım msn yı ekle gorusüp tanısalım bu ısı bırlıkte yurutelım malatya kuslarımızın tanıttımını [email protected] benim siteyide ziyaret edebilirsin http://www.malatyaguvercini.azbuz.com senın resımlerınıde eposta yoluylan yolllarsan yayınlayayım

malatyalı arkadaşlar sizlerden yeni videolar bekliyoruz odada oynayan veya dama gelirken zahmet olmazsa şimdiden teşekkürler

kuşların çok güzrel paçalarına bayıldım paylaşım için teşekkürler

maşallah kuslarınız guzel tuyunce hayrını gor

süper kuşların var abi allah nazardan saklasın onlar benye paçlarla uçabilip takla atıyolar mı

bu kusların 1 takım fıatı nedır acaba.guzel kuslar bol yavru saglıklı ıns..

güzel kuşlar var ama dikkatimi çeken bir konu oldu bazılarında tepe yok birde geniş tepeli ve sivri tepelileri var bunlarda bir standart yok mu?

benimde merak ettiğim bunların oyunları nasıl yani uçtuklarında sefer yapıyorlarmı

bende 2 çift malatya vardı paçalarını kesiyodum ben normal paça boyutunu kadar getiriyodum çok paçası olan kuşları zorlamazmı ?

ben besliyorum makbul olan tkkalı olanları kulaktan kulaga olanlar daha cok tutulur. bende her ikisindende var ama sıvrı tepeli kus ve yawruları oyun olarak daha guzel , bilmiyorum belki bana oyle denk gelmişte olabilir

10 numaralar Özgür' üm uçmasına gerek bile yok, otur izle Maşaallah Allah nazarlardan korusun.

maşallah güzel kuşlar tüyleri kadar hayrını görürsün inşallah...

Geri