kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karataş32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

karataş32

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali osman karataş
Meslek
sigortacı
İlgi Alanı
aliosmankaratas1spartajn9.jpg
aliosmankaratas14cf0.jpg

aliosmankaratas2spartahs0.jpg

aliosmankaratas3yp7.jpg

aliosmankaratas11zm1.jpg

aliosmankaratas13nc5.jpg

aliosmankaratas12sb4.jpg

aliosmankaratas15ca0.jpg

aliosmankaratas16ny9.jpg

aliosmankaratas17spartake0.jpg

aliosmankaratas19spartasv8.jpg

aliosmankaratas18spartaua6.jpg

aliosmankaratas20spartabx3.jpg

bozerkekom0.jpg

efsanehn8.jpg

efsanevp8.jpg

karailmc6.jpg

kefiloo6.jpg

krmzkefilgl2.jpg

krmzkefilho0.jpg

Maşallah güzel kuşlar paylaşım için teşekkürler..

arkadaş hoş güselde kuşlar kirli haberin ola çamaşır suyla yıka

maşallah kuşlarınız çok güzel allah bol yavru aldırsın. :tamam:

kuşlarınız gerçekten çok güzeller,Allah nazarlardan korusun,bol yavrular almanızı temenni ederim,sağlıklı yetiştirmeler...

Arkadaşlar lütfen yapmayalım. Kuşlar güzel değil mükemmel. Maşallah hemde kırkbirkere maşallah karaçiller gerçekten kostüm ve fizik olarak çok güzeller.Bende dolapçı besliyorum. Sizinle tanışmayı muhabbet etmeyi isterim.
Bu güzel dolapçı resimlerini paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler.

kardes allah için güzel kuslar yerde ama havada ne yaparlar artık bilemeyeceyim ama boylu poslu hayvanlar güle güle besle

çok süper kuşlar maşallah :)

şu dolapçı kuşuna bir türlü sahip olamadım, bölgemizde hiç yok, dönek var, dolapçının dönüş stilini bile görmedim, balıkesir yakınlarında olan varsa bir çift edinme şansım varmı acaba

sevgili dushekimi gormenide tavsiye etmiyorum besledigin irki birakasin gelebilir :)
Malum bizde bursadayiz buralardada pek bulunmuyor bende ayni derdi cekiyorum cunku bir keresinde denk geldi hareketleri noluyor dedim bu ne hop kardesim dur basin donmedimi senin :)
Sağolsun Hüseyin kardesim siteye ilk girdiğimde gönderebilecegini söylemisti ama ulasima cozum bulamadik..
Neyse insallah edinirsin..
Hayirli gunler.

Dolapçılar kostüm olarak ve renk olarak beni etkiliyor.Ama helal olsun maşallah kuşlar güzeller...

ikinci resimdeki çil çok süper kuş tabi benim anladığım kadarıyla :)

slmn alykm.kuşlar on numara güzel görünüyorlar.inşallah, bayramdan sonra burdura gitmeyi düşünüyorum dolapçı almak için orda polis eniştem var,vaktim olursa ıspartaya geçicem sizi rahatsız edebilirim.özellikle kırmızılar ve karaçiller için,saygılar sunarım,allaha emanet olun

Karataş kardeşim kuşların mükemmel görünüyor.ne kadar ki şimdiye kadar dolapçı temin edip besleme şansım olmadıysada.bu site sayesinde dolapçıları tanıma imkanım oldu.birde pal nasıl bir renk diye bir konu vardı .6.resimdeki kuşun rengi pal dır.8.resimdeki kuşun rengini ise İZMİR de radika diye tabir ederiz. bol yavru alırsınız inşallah.saygılar
ÖMÜR DENİZ.

lavinya' Alıntı:
slmn alykm.kuşlar on numara güzel görünüyorlar.inşallah, bayramdan sonra burdura gitmeyi düşünüyorum dolapçı almak için orda polis eniştem var,vaktim olursa ıspartaya geçicem sizi rahatsız edebilirim.özellikle kırmızılar ve karaçiller için,saygılar sunarım,allaha emanet olun
bayramda ıspartadayım kus problemi olmaz her türlü temin ederim herzaman beklerim

cüneyt arkın' Alıntı:
Karataş kardeşim kuşların mükemmel görünüyor.ne kadar ki şimdiye kadar dolapçı temin edip besleme şansım olmadıysada.bu site sayesinde dolapçıları tanıma imkanım oldu.birde pal nasıl bir renk diye bir konu vardı .6.resimdeki kuşun rengi pal dır.8.resimdeki kuşun rengini ise İZMİR de radika diye tabir ederiz. bol yavru alırsınız inşallah.saygılar
ÖMÜR DENİZ.
kardesim her yörede her kusun adı farklı oluyor bizde 6, resimdeki kusa genevir 8, resimdeki kusada kirliboz deriz
saygılarla

masallah cok güzel kuslar nazar değmesin

En sondaki kırtlagı çilliye hasta oldum.Ali osman kardeş nazarım degmez inş.bu kadar güzel kuş olunce maşallah demek şart oluyo. (: paylaşım için tşkler.eline saglık.

tesekür ederim kardesim nasip olursa bu dişinin yavrularından göndereyim sana

kuşlar çok güzel
selamlarla The HOROZKENTLİ

İnş. kardeşim nasip olurda görürüz yavrularını göndermen şart degil böyle güzel dolapçılar senin gibi arkadaşlarda olsun yeter.bol yavrulu günler kardeşim.UŞAKtan SERDAR ARSLAN. :tamam:

kuslarımdan bazıları umarım begenirsiniz
1001547ma1.jpg

1001535ym3.jpg

Geri