KUŞLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhangazili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
SERDAR PALA
Meslek
Serbest meslek
İlgi Alanı
YENİ ÜRETMEKTE OLDUĞUM ŞEBABLARIMIN RESİMLERİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

Ekli dosyalar

• Görüntü000.webp
    Görüntü000.webp
    20.6 KB · Görüntüleme: 2,409
  • Görüntü001.webp
    Görüntü001.webp
    11.4 KB · Görüntüleme: 2,389
  • Görüntü002.webp
    Görüntü002.webp
    23.6 KB · Görüntüleme: 1,335
güzel kuşlar oyunlarıda iyidir inşallah.allah kazasız belasız besletmeyi nasip etsin..

Maşallah çok güzel kuşlarınız var.Sağlıklı,bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...

topragım kusların hayırlı olsun..gule gule besle...

Maaşallah kalem gibiler

Selam Serdar Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber kaliteli ve seviyeli bir cok konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

baraacuda' Alıntı:
güzel kuşlar oyunlarıda iyidir inşallah.allah kazasız belasız besletmeyi nasip etsin..
iyi dilkeleriniz için teşekkür ederim.yavruları daha yeni yeni salıyorum.inşallah ileride uçumları hakkında daha net bilgiler verebilirim

Mesut YURTTAŞ' Alıntı:
Maşallah çok güzel kuşlarınız var.Sağlıklı,bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...
mesut bey teşekkür ederim.tüm camia için hayırlı bol yavrulu bir sezon olur inşallah...

tekinn' Alıntı:
topragım kusların hayırlı olsun..gule gule besle...
nurettin bey teşekkür ederim.galiba oynar besliyosunuz.oynarada merağım var fakat bi türlü edinmek nasip olmadı.ama oynarda beslicem inşallah.saygılar..

guzel kuslar tüyü kadar hayrını gör

Parlak, bakımlı, albenili kuşlar, seviliyorlar maşallah.. selamlar.ŞEREF

cihandurmaz' Alıntı:
Güzel sıhhatli va bakımlı kuşlar iyi günlerde besleyin.
teşekkür ederim.inşallah hep birlikte güzel yavrular yetiştirmek dileğiyle.

maşallah.. Allah nazardan saklasın.. serdar abim sen kocaman bi nazar boncuyu as kümesine..

kazasız belasız verimli yavrular alman dileğiyle..saygılar... :tamam:

Masallah kuslarnız cok guzel bol yavrular arkadasım umarım kusların oyunludur...

saygılarımla

relaxus' Alıntı:
maşallah.. Allah nazardan saklasın.. serdar abim sen kocaman bi nazar boncuyu as kümesine..

kazasız belasız verimli yavrular alman dileğiyle..saygılar... :tamam:
Sağol Ahmetçim güzel dileklerin için.hep birlikte bol yavrulu kazasız belasız bir sezon dileğiyle.

Republic' Alıntı:
Masallah kuslarnız cok guzel bol yavrular arkadasım umarım kusların oyunludur...

saygılarımla
Yavrularını uçuruyorum (1-1.5 saat arası uçuyorlar)oyun var ama birde yaruya kustuktan sonra nasıl olduğuna bakıcam.Daha iyi verim almak için oyun kuşlarıyla uçurmaya başladm.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

123_123' Alıntı:
maşallah çok güzeller
teşekkürler.o sizin güzelliğiniz.

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Selam Serdar Bey,

Umarizki bizimle beraber kaliteli ve seviyeli bir cok konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

* BOZOGLU *​
Bu aileye katılmaktan bende çok mutluyum.İnşallah hep beraber güzel seviyeli vakit geçiririz.Saygılarımla..

guzel kusların var kardes nazar degmesın bol bol yavru alırsın ısallah :heyo:

mayk_77' Alıntı:
guzel kusların var kardes nazar degmesın bol bol yavru alırsın ısallah :heyo:
güzel
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim allah razı olsun.İnşallah hep beraber bol yavrulu bir sezon geçiririz.
Saygılarımla.

selam değerli dostum...aramıza hoşgeldiniz...maşallah çok sıhhatli kuşlarınız var..inşallah bol yavrular almak nasip olur...gedelek köyüne delikanlı iken çok geldim bir zamanlar ördek avı yapardım orada..turşunuzda ayrıca cihanda bir numara..

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum...aramıza hoşgeldiniz...maşallah çok sıhhatli kuşlarınız var..inşallah bol yavrular almak nasip olur...gedelek köyüne delikanlı iken çok geldim bir zamanlar ördek avı yapardım orada..turşunuzda ayrıca cihanda bir numara..
Ali Bey güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Orhangaziye geldiğiniz zaman mutlaka haberim olsun nede olsa burada eski anılarınızı yad ederiz.Ayrıca adresinizi verirseniz hangi çeşit turşu istiyorsanız göndereyim.
Saygılarımla.

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Selam Serdar Bey,

oh be kurban abi gene konuşmanı yapmışın inş. abi güsel bol bol yawru alırsın
KUBİLAY saygılarımla........

* BOZOGLU *​

gercekten guzel kaliteli temiz kuslar .Sizin gibi ustalar sayesinde kuslar hak ettiğ degferi göruyor.bol yavrulu atmacasız ucurmalar.
saygılar...

gemlik16avci88' Alıntı:
gercekten guzel kaliteli temiz kuslar .Sizin gibi ustalar sayesinde kuslar hak ettiğ degferi göruyor.bol yavrulu atmacasız ucurmalar.
saygılar...
Elimizden geldiği kadarıyla kaliteden ödün vermemeye çalışıyoruz.Güzel dilekleriniz için teşekkürler.uğraş olmadan güzel şeyler ortaya çıkmıyor.hep beraber bol yavrulu bir sezon geçiririz inşallah.
Saygılarımla.

Geri