orhangazili
Üye
- Ad Soyad
- SERDAR PALA
- Meslek
- Serbest meslek
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi dilkeleriniz için teşekkür ederim.yavruları daha yeni yeni salıyorum.inşallah ileride uçumları hakkında daha net bilgiler verebilirimbaraacuda' Alıntı:güzel kuşlar oyunlarıda iyidir inşallah.allah kazasız belasız besletmeyi nasip etsin..
mesut bey teşekkür ederim.tüm camia için hayırlı bol yavrulu bir sezon olur inşallah...Mesut YURTTAŞ' Alıntı:Maşallah çok güzel kuşlarınız var.Sağlıklı,bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...
nurettin bey teşekkür ederim.galiba oynar besliyosunuz.oynarada merağım var fakat bi türlü edinmek nasip olmadı.ama oynarda beslicem inşallah.saygılar..tekinn' Alıntı:topragım kusların hayırlı olsun..gule gule besle...
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.Aleykümselam.yalovaguvercin' Alıntı:Merhaba
Kuşların güzel güle güle beslemek dileği ile..(patatesçi ahmete selam..)
teşekkür ederim.inşallah hep birlikte güzel yavrular yetiştirmek dileğiyle.cihandurmaz' Alıntı:Güzel sıhhatli va bakımlı kuşlar iyi günlerde besleyin.
Sağol Ahmetçim güzel dileklerin için.hep birlikte bol yavrulu kazasız belasız bir sezon dileğiyle.relaxus' Alıntı:maşallah.. Allah nazardan saklasın.. serdar abim sen kocaman bi nazar boncuyu as kümesine..
kazasız belasız verimli yavrular alman dileğiyle..saygılar... :tamam:
Yavrularını uçuruyorum (1-1.5 saat arası uçuyorlar)oyun var ama birde yaruya kustuktan sonra nasıl olduğuna bakıcam.Daha iyi verim almak için oyun kuşlarıyla uçurmaya başladm.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Republic' Alıntı:Masallah kuslarnız cok guzel bol yavrular arkadasım umarım kusların oyunludur...
saygılarımla
teşekkürler.o sizin güzelliğiniz.123_123' Alıntı:maşallah çok güzeller
Bu aileye katılmaktan bende çok mutluyum.İnşallah hep beraber güzel seviyeli vakit geçiririz.Saygılarımla..Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:Selam Serdar Bey,
Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.
Umarizki bizimle beraber kaliteli ve seviyeli bir cok konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.
Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~
* BOZOGLU *
güzelmayk_77' Alıntı:guzel kusların var kardes nazar degmesın bol bol yavru alırsın ısallah :heyo:
Ali Bey güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Orhangaziye geldiğiniz zaman mutlaka haberim olsun nede olsa burada eski anılarınızı yad ederiz.Ayrıca adresinizi verirseniz hangi çeşit turşu istiyorsanız göndereyim.ali hakan' Alıntı:selam değerli dostum...aramıza hoşgeldiniz...maşallah çok sıhhatli kuşlarınız var..inşallah bol yavrular almak nasip olur...gedelek köyüne delikanlı iken çok geldim bir zamanlar ördek avı yapardım orada..turşunuzda ayrıca cihanda bir numara..
Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:Selam Serdar Bey,
Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.
Umarizki bizimle beraber kaliteli ve seviyeli bir cok konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.
Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
oh be kurban abi gene konuşmanı yapmışın inş. abi güsel bol bol yawru alırsın
KUBİLAY saygılarımla........
~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~
* BOZOGLU *
Elimizden geldiği kadarıyla kaliteden ödün vermemeye çalışıyoruz.Güzel dilekleriniz için teşekkürler.uğraş olmadan güzel şeyler ortaya çıkmıyor.hep beraber bol yavrulu bir sezon geçiririz inşallah.gemlik16avci88' Alıntı:gercekten guzel kaliteli temiz kuslar .Sizin gibi ustalar sayesinde kuslar hak ettiğ degferi göruyor.bol yavrulu atmacasız ucurmalar.
saygılar...