kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ali07

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali bulut
Meslek
sporcu
İlgi Alanı
Kediler
manavgattan oyunlu kırıkkale güvercinlerim...
]

[No message]

selamunaleykum
masallah cok guzel hayvanlar beyazlarin ayagindaki boncuklarda ayri guzul cok yakismis insallah huzurla beslersiniz kuslariniz hakinda bilgi ricaetsem mumkunse bazi kuslar bayagi dikkatimicekti
saygilarla ferhat

teşekkürler kardeş yazdıkların için nasıl bilgi istiyorsun yardımcı olayım elimden geldiği kadar..

ali07' Alıntı:
teşekkürler kardeş yazdıkların için nasıl bilgi istiyorsun yardımcı olayım elimden geldiği kadar..
selamunaleykum
bilgi derken oyunlari ne kadar suredir sizde biliniyorsa geldikleri yerler buna benzer seyler mumkunse birde bensize nasil hitab edecegimi bilmiyorum cunku yas bolumunu bildirmemis siniz
saygilarla ferhat

[No message]

Güzel kuşlar sağlıkla-huzurla beslemeniz-uçurmanız dileklerimle... Fenerbahçeli kuşlar da daha bir sempatik duruyor sanki, renklerin asilliğinden olsa gerek :))))

[No message]

ferro18' Alıntı:
ali07' Alıntı:
selamunaleykum
bilgi derken oyunlari ne kadar suredir sizde biliniyorsa geldikleri yerler buna benzer seyler mumkunse birde bensize nasil hitab edecegimi bilmiyorum cunku yas bolumunu bildirmemis siniz
saygilarla ferhat
selamunaleykum
bana ozel masaj atmissiniz sanirim gonderirken silmis siniz mesajinizi okuyamadim
saygilarla ferhat

bu kuşlar 3 damar araplar,takkalı lar ve beyazlar başka yabancı kuş yok.hepsi kırıkkaleden yani asıl damarları kırıkkalede.beyazların yavrusu uçuruldu çok sesli 1 minaraye yakın sıyırıyordu.ama atmaca aldı:(takkalı kirliler 80-90 metre sıyırıyorlar.1 tane boz kirli var tek resmini koydum antalya da kupaya uçuruldu 2.oldu.araplar altından çıkan yavrular yere bastıramıyoruz.bunlar abartı veya palavra değil bizzat izlendi denendi ve izlenmeye denenmeye devam ediliyor.
eyvallah

maşallah :tamam: bu kuşlar zaten dediklerinizi yapmazsa ayıp ederler renk ve tip olarak eski bir soy oldukları belli güle güle sağlıcakla besleyin :heyo: :slm:

eyvallah göksel kardeş teşekkürler t-yorumun için daha iyisi senin olsun inşallah...

Kuşlarınız gülellermiş maşallah , sağlıklı günlerde besleyiniz.. selamlarŞEREF

[No message]

saolasın şeref kardeş teşekkürler yorumların için ...

abi kusların çok güzel maşşallah nazar değmez inşallah

eyvallah batuhan kardeş daha iyisi sana olur inşallah...

s.a kuşlarınızın maşşalahı var paylaşım için teşekkürler

(SAYGILARIMLA)

____GÖKHAN KESTANE____

eyvallah cemil kardeş...

Geri