kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arnold
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

arnold

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat sarıçam
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
ağırlıklı olarak oyun kuşu besliyorum.bu yıl kupaya kuş hazırlıyorum.herkese kolay gelsin .bol yavrulu zevkli bir sezon dileğiyle..

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0107.webp
    Fotoğraf0107.webp
    623.3 KB · Görüntüleme: 1,242
  • 010.webp
    010.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,168
  • Fotoğraf0112.webp
    Fotoğraf0112.webp
    517.8 KB · Görüntüleme: 1,280
MASALLAH ALİ KARDESİM İNSALLAH HER SEY GÖNLÜNE GÖRE OLUR STRESLİ VEDE YORUCU SABIR GERKTİREN BİR İŞ KUPAYA KUS HAZIRLAMAK ATMACASIYDI HAVA SARTLARIYDI ZAMAN DI OLDUKCA FEDAKARLIK GEREKTİRİYOR BASARILI OLUNDUGUNDA İSE HER SEY UNUTULUYOR EMEKLERİNİZİN KARSILIGINI ALABİLMENİZ DİLEGİYLE

BASARILAR SAYGILAR

devamı

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0068.webp
    Fotoğraf0068.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,266
  • Fotoğraf0094.webp
    Fotoğraf0094.webp
    307.6 KB · Görüntüleme: 1,255
  • Fotoğraf0097.webp
    Fotoğraf0097.webp
    380.7 KB · Görüntüleme: 1,231
devamı

Ekli dosyalar

• 024.webp
    024.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,153
  • Fotoğraf0086.webp
    Fotoğraf0086.webp
    326.5 KB · Görüntüleme: 1,242
  • Fotoğraf0095.webp
    Fotoğraf0095.webp
    296.7 KB · Görüntüleme: 1,245
bazı fotolarda görüntü kalitesiz lakin kuşlar güzel..

guzel kuslar tebrıkler

Kuşlarınız oldukça sevimli maşallah ; yedinci resimdeki beyazınızın kanat telek yapısı çok güzelmiş .. sağlıkla besleyin..selamlarŞEREF

Yarışmalarda başarılar dilerim,
Zoru başarmak çok keyiflidir bence mutlaka zamanı olan Arkadaşların denemesi lazım.

Kuşlarınız kupa da umarım başarılı olurlar , bol şanslar .. Bu arada kuşlarınızın maşallahı var :)

oyun kuşlarımın fotoları pek yok burda.gök benekli yavru ve boz yavru kardeşler iyi çıkmamış resimlerde.kardeşlerinden uçurdum - 5 yıldır kendi denemelerim sonunda bulduğum kuşlardır.diğer kuşlarımında fotoğraflarını koyacağım bir ara..kupa konusunda kuşlarıma güveniyorum.açık alanda uçuruyorum.geçen yıllarda en büyük sorunum atmacaydı bu yılda hava soğuk.kısmet bakalım.kuşlarımdan yana bir sıkıntım yok.iyi antremanla kupayı alabilirler...çok uzun zamandır uğraşıyorum en son bir kaç kan kuşda karar kıldım.15/20 geçerli sefer yapıp 25/30 mt 6/7 takla yapıyorlartaban atma gezme hepsi var ve açık alanda uçuyor bu kuşlar.bende kupalara bakıyorum derece yapan kuşlara benimkiler fazlasını yapıyor eksiği yok bende şansımı deneyeyim dedim.geçen yıl bir tane yavru istanbulda uçtu 3. olmuş.bakalım artık.allah emekleri boşa çıkarmaz inşallah..

Geri