kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan huseyiin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

huseyiin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin
Meslek
kimya
İlgi Alanı
Kediler
nacizane beğeninize sunmak istedim.

Ekli dosyalar

• DSCF0242.webp
    DSCF0242.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,416
  • DSCF0246.webp
    DSCF0246.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,420
  • DSCF0244.webp
    DSCF0244.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,412
yerinizde kuşlarınızda güzel vede saglıklı güle güle besleyiniz hüseyin kardesim paylasım için tesekkürler
SAYGILAR

devam

Ekli dosyalar

• DSCF0228.webp
    DSCF0228.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,390
  • DSCF0252.webp
    DSCF0252.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,415
  • DSCF0243.webp
    DSCF0243.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,422
maşallah sağlıklı bakımlı kuşlar paylaşım için teşekürler.

kuscu_marik' Alıntı:
yerinizde kuşlarınızda güzel vede saglıklı güle güle besleyiniz hüseyin kardesim paylasım için tesekkürler
SAYGILAR

çok teşekür ederim.

devam

Ekli dosyalar

• DSCF0267.webp
    DSCF0267.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,374
  • DSCF0270.JPG
    DSCF0270.JPG
    2.9 MB · Görüntüleme: 1,357
maşallah tek kelime mükemmel görünüyorlar

güzeller maşallah..

Maşallah güzel ve sağlıklı kuşlar yer de güzel geriye ne kalıyor havadaki perfonmansları inşallah yakında onları da görürüz güle güle besleyin.Selamlar

yorum yapan arkadaşlara teşekür ediyorum.şu an bulunduğum yere taşınalı 4 ay oldu eke leri uçurmam çok zor olur daha önce dama oynadılar burası yer.su an yavrularla uğraşıyorum inşallah güzel şeyler yaparlar bende ceker yayınlarım.

Maşallah Sübhanallah çok sağlıklı ve güzel gözüküyorlar,yer de tam bir kuş cenneti, geriye mustafa abimin de dediği gibi bi performansları kalıyor, inşallah onlar da iyi olur diye düşünüyorum, saygılar

inşallah.iyi dilekleriniz için teşekürler.elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışıyorum bu işler birazda kısmet işi ben elimden geleni yapıyorum şansıma iyi oynayan çıkarda bu yaz izlerim hatta izleriz.

.......

Hüseyin kardeşim maşşallah,güzel kuşlarınız var Allah kazasız belasız uçurmak nasip etsin.

En son koyduğunuz kuşların benekleri çıkmış ama kendileri yok güle güle besleyin)))

Hani hayalet kuşlar dedikleri bunlar olsa gerek noktası var kendi yok))))

Selamlar sağlıcakla kalın sağlıklı hastalıksız kuşlar ve kümesiniz olsun,inşallah.

saolasın senol kardeşim iyi dusuncelerin icin saol.nokta olayıda yanlışlıkla yazdım silmem gerekti o yuzden öle oldu :) şaka maka kuşlar bu sene hayalet oldu hakatten 7 tane yavru verdim atmacaya bahara artık video eklerim ama o zaman kadar resimle idare edicez.

maşallah ilk resimdeki takkalılar ve son resimdeki beyazlar hoşuma gitti ALLAH kuşlarını hayırlı beslemenizi nasip etsin...

saolasın.

Geri