maskeler
Üye
- Ad Soyad
- sinan arslan
- Meslek
- işsiz
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TEŞEKKÜRLER..Eskilerden' Alıntı:Maşallah Tüyü Kadar Hayrını görün Sağlıklı Keyifli kümesler dilerim
Saygılarımla
TEŞEKKÜRLER MUHARREM ABİ HASTALIK BENİ MAHVETTİ BUNLAR KALANLAR VE SONRASI GETİRDİĞİM BİKAÇ KUŞ VAR UÇURDUĞUM BOZ DİŞİ OLDÜ TAKKALI BEYAZ ERKEĞİM OLDÜ METİN ABİDEN ALMIŞTIM . DUMANLI ERKEK VİDEODA İZLEDİĞİN İZ ERKEK ŞU AN YAVRUSU UÇUYOR BİRDE DUMANLI BENEKLİ DİŞİ HAVADA BAŞLAMIŞ DURUMDA HAYIRLISI BAKLALIM KALANLAR SAĞLIKLI OLSUN DA BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUMkuscu_marik' Alıntı:S A masallah sinan çok heveslisin zaten bu ugrasda basarılı olabilmek yaptıgın işi çok sevmekden geçer
hastalık vs çok sanssızlıklar yasadın ama kafana takma bunlar hep tecrübedir ilerde karsılıgını fazlasıyla göreceksin güle güle besle insallah her sey istedigin gibi olur ayrıca kusların hepside dumanlı bozdumanlı yok aralarında güzel kuslar
SAYGILAR
TEŞEKKÜRLER HOCAM SAĞOLASIN ...DraGLeR' Alıntı:Maşallah Sinan kardeş Allah nazardan saklasın hepsi iyi görünüyor
teşekkürler abicim umarım hayrını görürüz...kırıkkaleli metin' Alıntı:maşallah hayvanlar güzel
güle güle besle kardeşim
merhaba hüseyin abihüseyin turan' Alıntı:MERHABA SİNAN;
KUŞLARINI ÇOK BEĞENDİM,EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VERECEK CİNSTEN KUŞLAR.UMARIM,ZEVKLE BESLER VE HAYRINI GÖRÜRSÜN KUŞLARIN.
SEVGİLER,SAYGILAR ....
kardeşim teşekkür ederim . güzel olduğunu düşünüp besliyoruz şu an yavrusu teke düşmek üzere bakalım hayırlısı sonuç alırsak yayınlarız ..dadaş' Alıntı:Kuşların gayet iyi görünüyo özellikle 1.resimdeki dumanlı dişiyi çok beğendim normalde güvercin resimlerine hiç yorum yazmam ama senin kuşların gayet iyi dumanlı oyunlumu oyunsuzmu bilmem ama çok iyi dişi güle güle besle..."DADAŞ"
tesekkürler dogrudur takkali ve duz beyaz erkek ve bozdumanli dumanlibenekli disi metin abinin kusudur sizin kuslarinizi gordum guzel kuslarankaralim' Alıntı:slm kardes kuslarin masallahi var metin abinin kuslarindan bayagi var galiba bende,de metin abinin kuslardan var dumanli bozdumanli dumanli benekli
dursun kardes tesekkur ederim yanliz ustalarda ,degil beslemek bokuna dahi basamiycagimiz kuslar var bizimkiler onlarin yaninda masa kusu kalir biz daha yolun basindayizmazidenbiri' Alıntı:abi kuşların gerçekten kalite kuşlara benziyor isliler donuklar ve kızılsinekli çift gercekten renk ve yapıları itibariyle artık antika değeri kazanmıştır piyasadaki bu kadar bozulmuş yapılar ve renklerdeki masa kuşları varken
maşallah allah nazardan korusun