KUŞLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maskeler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

maskeler

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan arslan
Meslek
işsiz
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1130.webp
    Fotoğraf1130.webp
    695.4 KB · Görüntüleme: 1,277
  • Fotoğraf1131.webp
    Fotoğraf1131.webp
    695.2 KB · Görüntüleme: 1,250
  • Fotoğraf1132.webp
    Fotoğraf1132.webp
    587.3 KB · Görüntüleme: 1,338
Maşallah Tüyü Kadar Hayrını görün Sağlıklı Keyifli kümesler dilerim

Saygılarımla

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1133.jpg
    Fotoğraf1133.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,251
  • Fotoğraf1137.webp
    Fotoğraf1137.webp
    536.5 KB · Görüntüleme: 1,313
  • Fotoğraf1139.webp
    Fotoğraf1139.webp
    551.2 KB · Görüntüleme: 1,326
S A masallah sinan çok heveslisin zaten bu ugrasda basarılı olabilmek yaptıgın işi çok sevmekden geçer

hastalık vs çok sanssızlıklar yasadın ama kafana takma bunlar hep tecrübedir ilerde karsılıgını fazlasıyla göreceksin güle güle besle insallah her sey istedigin gibi olur ayrıca kusların hepside dumanlı bozdumanlı yok aralarında güzel kuslar

SAYGILAR

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1147.webp
    Fotoğraf1147.webp
    656.3 KB · Görüntüleme: 1,268
  • Fotoğraf1150.webp
    Fotoğraf1150.webp
    617.7 KB · Görüntüleme: 1,331
  • Fotoğraf1148.webp
    Fotoğraf1148.webp
    517.4 KB · Görüntüleme: 1,329
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1159.webp
    Fotoğraf1159.webp
    558.9 KB · Görüntüleme: 1,284
  • Fotoğraf1162.webp
    Fotoğraf1162.webp
    588.3 KB · Görüntüleme: 1,325
  • Fotoğraf1177.webp
    Fotoğraf1177.webp
    551.8 KB · Görüntüleme: 1,279
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1155.webp
    Fotoğraf1155.webp
    511.6 KB · Görüntüleme: 1,320
  • Fotoğraf1174.webp
    Fotoğraf1174.webp
    573.7 KB · Görüntüleme: 1,267
  • 20110811152456.webp
    20110811152456.webp
    122.8 KB · Görüntüleme: 1,264
kuscu_marik' Alıntı:
S A masallah sinan çok heveslisin zaten bu ugrasda basarılı olabilmek yaptıgın işi çok sevmekden geçer

hastalık vs çok sanssızlıklar yasadın ama kafana takma bunlar hep tecrübedir ilerde karsılıgını fazlasıyla göreceksin güle güle besle insallah her sey istedigin gibi olur ayrıca kusların hepside dumanlı bozdumanlı yok aralarında güzel kuslar

SAYGILAR
TEŞEKKÜRLER MUHARREM ABİ HASTALIK BENİ MAHVETTİ BUNLAR KALANLAR VE SONRASI GETİRDİĞİM BİKAÇ KUŞ VAR UÇURDUĞUM BOZ DİŞİ OLDÜ TAKKALI BEYAZ ERKEĞİM OLDÜ METİN ABİDEN ALMIŞTIM . DUMANLI ERKEK VİDEODA İZLEDİĞİN İZ ERKEK ŞU AN YAVRUSU UÇUYOR BİRDE DUMANLI BENEKLİ DİŞİ HAVADA BAŞLAMIŞ DURUMDA HAYIRLISI BAKLALIM KALANLAR SAĞLIKLI OLSUN DA BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM
SAYGILAR BİZDEN

BU ARADA DALGINLIKLA DUMANLI DİŞİYE BOZDUMANLI YAZMISIM İDARE EDİN :)

Maşallah çok güzel kuşlar ..Bu arada beyazın eşi dumanlı dişi belkırmış gibi geldi bana hayırlı olsun şimdiden :)

Maşallah Sinan kardeş Allah nazardan saklasın hepsi iyi görünüyor

DraGLeR' Alıntı:
Maşallah Sinan kardeş Allah nazardan saklasın hepsi iyi görünüyor
TEŞEKKÜRLER HOCAM SAĞOLASIN ...

MERHABA SİNAN;

KUŞLARINI ÇOK BEĞENDİM,EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VERECEK CİNSTEN KUŞLAR.UMARIM,ZEVKLE BESLER VE HAYRINI GÖRÜRSÜN KUŞLARIN.

SEVGİLER,SAYGILAR ....

Kuşların gayet iyi görünüyo özellikle 1.resimdeki dumanlı dişiyi çok beğendim normalde güvercin resimlerine hiç yorum yazmam ama senin kuşların gayet iyi dumanlı oyunlumu oyunsuzmu bilmem ama çok iyi dişi güle güle besle..."DADAŞ"

hüseyin turan' Alıntı:
MERHABA SİNAN;

KUŞLARINI ÇOK BEĞENDİM,EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VERECEK CİNSTEN KUŞLAR.UMARIM,ZEVKLE BESLER VE HAYRINI GÖRÜRSÜN KUŞLARIN.

SEVGİLER,SAYGILAR ....
merhaba hüseyin abi
birşeyler olmaya başlıyo derken hastalıktan geriye düşüyoruz tekrardan toparlanmaya başlıyorum . beğenmene sevndim abi umarım emeklerimin karşılığını alırım
saygılar

dadaş' Alıntı:
Kuşların gayet iyi görünüyo özellikle 1.resimdeki dumanlı dişiyi çok beğendim normalde güvercin resimlerine hiç yorum yazmam ama senin kuşların gayet iyi dumanlı oyunlumu oyunsuzmu bilmem ama çok iyi dişi güle güle besle..."DADAŞ"
kardeşim teşekkür ederim . güzel olduğunu düşünüp besliyoruz şu an yavrusu teke düşmek üzere bakalım hayırlısı sonuç alırsak yayınlarız ..

maşallah süphanallah sinan kardeşim,
güzel hayvanlar, hayrını gör sağlıcakla uçur izle izlet inşallah,
selamlar...

Sinan kardeşim önce geçmiş olsun,hastalıktan kaybettiğin kuşların için.

Maşşallah güzel kuşlar dumanlılarında pavyon fedaisi gibi))

Allah kazadan,hastalıktan korusun,tüyü kadar yaşasınlar.

Selamlar sağlıcakla kal.

merhabalar;

Allah nazardan saklasın, özellikle dumanlıların çok güzel, mevlam; kazasız, belasız, hastalıksız, hırsızsız, atmacasız ve yüreğindeki kuşu uçurmayı sana ve tüm samimi kuş severlere nasip etsin..

http://www.orhanberberguvercin.com/

iyi temennileriniz ve dilekleriniz için herkese teşekkür ederim bu işe gerçekten gönül veren saygın insanlar umarım emeklerinin karşılığnı alırlar
saygılar

abi kuşların gerçekten kalite kuşlara benziyor isliler donuklar ve kızılsinekli çift gercekten renk ve yapıları itibariyle artık antika değeri kazanmıştır piyasadaki bu kadar bozulmuş yapılar ve renklerdeki masa kuşları varken
maşallah allah nazardan korusun

Kuşlar güzel gözüküyor , maşallah sağlıkla besleyin . selamlarŞEREF

slm kardes kuslarin masallahi var metin abinin kuslarindan bayagi var galiba bende,de metin abinin kuslardan var dumanli bozdumanli dumanli benekli

w
ankaralim' Alıntı:
slm kardes kuslarin masallahi var metin abinin kuslarindan bayagi var galiba bende,de metin abinin kuslardan var dumanli bozdumanli dumanli benekli
tesekkürler dogrudur takkali ve duz beyaz erkek ve bozdumanli dumanlibenekli disi metin abinin kusudur sizin kuslarinizi gordum guzel kuslar

mazidenbiri' Alıntı:
abi kuşların gerçekten kalite kuşlara benziyor isliler donuklar ve kızılsinekli çift gercekten renk ve yapıları itibariyle artık antika değeri kazanmıştır piyasadaki bu kadar bozulmuş yapılar ve renklerdeki masa kuşları varken
maşallah allah nazardan korusun
dursun kardes tesekkur ederim yanliz ustalarda ,degil beslemek bokuna dahi basamiycagimiz kuslar var bizimkiler onlarin yaninda masa kusu kalir biz daha yolun basindayiz
saygilar

mütevazılığın kişiliğinin aynası sinan kardeşim, ama eminol usta diye geçinen çoğu düttürü de sendeki kuşların ayarında kuş bokuna basamaz !!!

teşekkürler ali hocam haklısınız usta gecinen insan sayısı epey bi var malesef:)
benim usta krıterim 2 şekildedir 1.si kapısında uzun senelere dayanan torunuyla bebesiyle ebesiyle uçurmuş oynatmış damarları olan 2.si ise adam gibi adam olan aman aman kuşları olmasa da ne öğrenebilirim acaba diye ağzından çıkan kelimeleri itinayla dinlediğim saygı duyduğum kuşçulardır .
saygılar

Geri