Kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RaKunN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

RaKunN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kadir meriç
Meslek
Makine Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• araplar.webp
    araplar.webp
    52.5 KB · Görüntüleme: 1,035
  • beyazlar.webp
    beyazlar.webp
    60.1 KB · Görüntüleme: 993
  • çakmaklı.webp
    çakmaklı.webp
    56.9 KB · Görüntüleme: 948
Re: Kuşlaırm

Ekli dosyalar

• benkli.webp
    benkli.webp
    70.2 KB · Görüntüleme: 1,005

Ekli dosyalar

• bi çift malatyalı.webp
    bi çift malatyalı.webp
    60.3 KB · Görüntüleme: 926
  • malatyalı.webp
    malatyalı.webp
    56.8 KB · Görüntüleme: 973
  • malatylı.webp
    malatylı.webp
    57.2 KB · Görüntüleme: 984

Ekli dosyalar

• Karışık.webp
    Karışık.webp
    59.3 KB · Görüntüleme: 1,020

dişili erkekli 1 takım malatyada bende var ama hala eş almadılar ve yumurta alamadım artık kısmet yaza bakalım yumurta alayımda artık aşırıcam başka kuşların altına. kızmızıların güzelmiş tüyleri kadar ömrü olsun kuşlarının.

Eyvallah Kardeşim Malatyalılar güzel uçuyor üretebilirsen cok güzel olur bide palı kardeş oda var en kötü malatyalının çifti 150 Tl bizim burdan geçen bir çift 5saat ucan malatyalıyı 550tlye sattım yani üretirsen hem kümesini güzelleştirirsin hemde malatyalıları ucurursun

Hakiki malatyalar hem süs hem de oyun yönünden kuş sevenler için ideal kuşlardır.Abimizin dediği gibi beş saat uçanları duydum ve şöyle bir şeyde var bu kadar bol paçalarının olmasını rağmen havada uzun kalabiliyor ve oyun yapabiliyor ilginç doğrusu.güle güle besleyin saygılar

şimşek-66' Alıntı:
Hakiki malatyalar hem süs hem de oyun yönünden kuş sevenler için ideal kuşlardır.Abimizin dediği gibi beş saat uçanları duydum ve şöyle bir şeyde var bu kadar bol paçalarının olmasını rağmen havada uzun kalabiliyor ve oyun yapabiliyor ilginç doğrusu.güle güle besleyin saygılar
Saol Kardeşim daha kuş cok varda resimlerini cekemedim tek tek:)

Ekli dosyalar

• dsaa.webp
    dsaa.webp
    60.3 KB · Görüntüleme: 875
  • dsa.webp
    dsa.webp
    62 KB · Görüntüleme: 939
  • sd.webp
    sd.webp
    69.9 KB · Görüntüleme: 861

Ekli dosyalar

• süs kşu.webp
    süs kşu.webp
    25.4 KB · Görüntüleme: 911
  • Kırmızılar ve alaca.webp
    Kırmızılar ve alaca.webp
    57.8 KB · Görüntüleme: 935
  • yan kümes.webp
    yan kümes.webp
    63 KB · Görüntüleme: 897

Ekli dosyalar

• yn kümes.webp
    yn kümes.webp
    57.8 KB · Görüntüleme: 779

maşallah..

alidemirsmm' Alıntı:
Sağolasın

RaKunN' Alıntı:
Eyvallah Kardeşim Malatyalılar güzel uçuyor üretebilirsen cok güzel olur bide palı kardeş oda var en kötü malatyalının çifti 150 Tl bizim burdan geçen bir çift 5saat ucan malatyalıyı 550tlye sattım yani üretirsen hem kümesini güzelleştirirsin hemde malatyalıları ucurursun

ben süs olsun diye tutuyorum kümeste ürerlerse satmasıan satarız. ama şimdi bazı malatyaların tepesi yok bazılarının geniş tepe bazılarınında sivri tepesi var bu 3 farklılık malatya kusuna ne gibi + ve - katmakdadır. malatyadan anlamıyorum ben ama dişi malatya baya fişekleyip takla atıyor kuş yatık bende uçurmuyorum onu elimde 1 cift oldugu için. yaza yavru alırsam onları ucururum.

kusbaz123' Alıntı:
RaKunN' Alıntı:

ben süs olsun diye tutuyorum kümeste ürerlerse satmasıan satarız. ama şimdi bazı malatyaların tepesi yok bazılarının geniş tepe bazılarınında sivri tepesi var bu 3 farklılık malatya kusuna ne gibi + ve - katmakdadır. malatyadan anlamıyorum ben ama dişi malatya baya fişekleyip takla atıyor kuş yatık bende uçurmuyorum onu elimde 1 cift oldugu için. yaza yavru alırsam onları ucururum.
Kardeşim Malatyalıların oyunu tepesi paçası ne kadar cok olursa o kadar daha güzel olur daha fazla para eder

mehmet21' Alıntı:
s.a.
malatya kuşlarına özel bir sevgi beslıyorum..kazasız belasız beslemeniz dileğiyle..
Sağol Kardeşim seninde kazasız belasız beslemen dileğiyle

RaKunN' Alıntı:
kusbaz123' Alıntı:
RaKunN' Alıntı:

Kardeşim Malatyalıların oyunu tepesi paçası ne kadar cok olursa o kadar daha güzel olur daha fazla para eder

bendekilerim 1 karış falan paçası var tekinin geniş tepesi var baya bol giğeride genişe yakın birazda sivrilik var ama oda iyi yani nasip olursa yavru almak yavrularına bakıcam nasıl olucak diye.

İnşallah Kardeşim

maşallah hepsi cok guzel rengarenk.

teşekkürler ben her ırk besledıgım ıcın öyle her renk var:)

Geri