RaKunN
Üye
- Ad Soyad
- kadir meriç
- Meslek
- Makine Mühendisi
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saol Kardeşim daha kuş cok varda resimlerini cekemedim tek tekşimşek-66' Alıntı:Hakiki malatyalar hem süs hem de oyun yönünden kuş sevenler için ideal kuşlardır.Abimizin dediği gibi beş saat uçanları duydum ve şöyle bir şeyde var bu kadar bol paçalarının olmasını rağmen havada uzun kalabiliyor ve oyun yapabiliyor ilginç doğrusu.güle güle besleyin saygılar
RaKunN' Alıntı:Eyvallah Kardeşim Malatyalılar güzel uçuyor üretebilirsen cok güzel olur bide palı kardeş oda var en kötü malatyalının çifti 150 Tl bizim burdan geçen bir çift 5saat ucan malatyalıyı 550tlye sattım yani üretirsen hem kümesini güzelleştirirsin hemde malatyalıları ucurursun
Kardeşim Malatyalıların oyunu tepesi paçası ne kadar cok olursa o kadar daha güzel olur daha fazla para ederkusbaz123' Alıntı:RaKunN' Alıntı:Eyvallah Kardeşim Malatyalılar güzel uçuyor üretebilirsen cok güzel olur bide palı kardeş oda var en kötü malatyalının çifti 150 Tl bizim burdan geçen bir çift 5saat ucan malatyalıyı 550tlye sattım yani üretirsen hem kümesini güzelleştirirsin hemde malatyalıları ucurursun
ben süs olsun diye tutuyorum kümeste ürerlerse satmasıan satarız. ama şimdi bazı malatyaların tepesi yok bazılarının geniş tepe bazılarınında sivri tepesi var bu 3 farklılık malatya kusuna ne gibi + ve - katmakdadır. malatyadan anlamıyorum ben ama dişi malatya baya fişekleyip takla atıyor kuş yatık bende uçurmuyorum onu elimde 1 cift oldugu için. yaza yavru alırsam onları ucururum.
Sağol Kardeşim seninde kazasız belasız beslemen dileğiylemehmet21' Alıntı:s.a.
malatya kuşlarına özel bir sevgi beslıyorum..kazasız belasız beslemeniz dileğiyle..
RaKunN' Alıntı:Kardeşim Malatyalıların oyunu tepesi paçası ne kadar cok olursa o kadar daha güzel olur daha fazla para ederkusbaz123' Alıntı:RaKunN' Alıntı:Eyvallah Kardeşim Malatyalılar güzel uçuyor üretebilirsen cok güzel olur bide palı kardeş oda var en kötü malatyalının çifti 150 Tl bizim burdan geçen bir çift 5saat ucan malatyalıyı 550tlye sattım yani üretirsen hem kümesini güzelleştirirsin hemde malatyalıları ucurursun
ben süs olsun diye tutuyorum kümeste ürerlerse satmasıan satarız. ama şimdi bazı malatyaların tepesi yok bazılarının geniş tepe bazılarınında sivri tepesi var bu 3 farklılık malatya kusuna ne gibi + ve - katmakdadır. malatyadan anlamıyorum ben ama dişi malatya baya fişekleyip takla atıyor kuş yatık bende uçurmuyorum onu elimde 1 cift oldugu için. yaza yavru alırsam onları ucururum.
Sağolasınmermerci-vedat' Alıntı:maşallah